1000 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Bin TL bütçem var biraz esneyebilirim Samsung telefonum için Bluetooth kulaklık arıyorum önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Samsung telefon kullanmasanız bile Buds FE en iyi tercih olacaktır. Bir de üstüne telefon Samsung olunca Buds FE mükemmel tercih olacaktır. ****1 ay önce arkadaşım almıştı 1000 TL'ye şu an fiyatı biraz artmış fark etmemişim açıkçası ama acelem yok diyorsanız yakında illaki yine düşecektir son zamanlar çok indirime girdi Buds FE. Kasım sonunda kara cumada yine indirime girebilir. Enes özen kanalına bakmanızı öneririm beğendiğiniz bir model olursa kanaldan kontrol edin TR'de en detaylı inceleme yapan kanallardan biridir.

Samsung telefon kullanmasanız bile Buds FE en iyi tercih olacaktır. Bir de üstüne telefon Samsung olunca Buds FE mükemmel tercih olacaktır. ****1 ay önce arkadaşım almıştı 1000 TL'ye şu an fiyatı biraz artmış fark etmemişim açıkçası ama acelem yok diyorsanız yakında illaki yine düşecektir son zamanlar çok indirime girdi Buds FE. Kasım sonunda kara cumada yine indirime girebilir. Enes özen kanalına bakmanızı öneririm beğendiğiniz bir model olursa kanaldan kontrol edin TR'de en detaylı inceleme yapan kanallardan biridir.
Buds FE buldum 1300-1500 civarı.

Buds Fe'nin mikrofon kalitesi nasıl? Evde laptopta online çalışıyorum. Mikrofonu tatmin eder mi?

Buds FE'nin mikrofon kalitesi nasıl? Evde laptopta Online çalışıyorum. Mikrofonu tatmin eder mi?

Hocam o fiyata aşırı bir şey beklenmez ama sesiniz gayet iyi anlaşılır sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoyu izleyin hocam aklınızda soru işareti kalmasın.

Hocam o fiyata aşırı bir şey beklenmez ama sesiniz gayet iyi anlaşılır sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoyu izleyin hocam aklınızda soru işareti kalmasın.

Teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı