1000 TL bütçe ile Hackintosh?

volkan düzenli

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Halihazırda kullandığım AMD işlemcili PC'ye Mavericks kurulumu yaptım ama doğru düzgün randımanlı çalışan bir sistem olmadı. Dolayısıyla da İntel işlemcili bir sistem kurmak istiyorum. Acaba 1000 lira bütçe ile sorunsuz çalışabilecek bir sistem için hangi marka ve modelleri seçmeliyim?

Kasa, işlemci (mümkünse i5), anakart ve Ram (8 GB) önerilerinizi bekliyorum.
Son 6 yıldır AMD kullandığım için İntel işlemcilerden çok uzak kaldım ve bilgisizim.
Ekran kartı olarak Zotac GeForce 8400 GS kullanıyorum, sanırım bu yeni sistemde de işimi görür.

8400 GS yeni sürümler ile uyumsuz. Yeni ekran kartı gerekiyor. Sistemde ne yapacağınızı yazarsanız ekran kartsız bir sistem toplayabilirim size. Wireless olacak mı mesela ?

8400 GS elimde varken heba olmasın diye söylemiştim. Ekran kartı performansı çok önemli değil benim için. Grafik performansı gerektiren işler yapmıyorum ve oyun da oynamıyorum. Yalnız Dual Monitor kullanmam gerekiyor. Müzisyen ve aynı zamanda tonmaister'im. Sistemimde Pro Tools, Logic Pro, Cubase, Studio One gibi Digital Audio Workstation programlarının sorunsuz çalışması yeterli benim için.
En az i5 işlemci, 8 GB Ram ve Dual Monitor olarak kullanabileceğim bir ekran kartı şart. Gerisi çokta mühim değil.

Teşekkürler ilginiz için.

Teşekkürler. Bir de bu toplayacağım pc Mac'in hangi modeliyle eşdeğerdir ortalama olarak? Bu konuda da bilgilendirebilmeniz mümkün müdür?

Dual monitör olarak kullanamayacağım sanırım. Nasıl bir ekran kartı almalıyım. Bütçemi sarsmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…