Selamlar herkese. Klavye ile mouseum epey eskidiği için yenilemeyi düşünüyorum ama piyasadan epey uzun kaldım. Mouse ve klavye için toplam 1000 TL bütçem var; bu bütçe içerisinde önerilerinizi bekliyorum. Klavye Red Switch olursa iyi olur benim için. Mouse için ise şu anki mouseum G403 gibi basit tasarımlı mouseları seviyorum; çok girintili çıkıntılı olmasın.
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!