1000 TL bütçe ile Redragon K552 Kumara alınır mı?

Bütçe
1000

Davutfszgn

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle biliyorum, forumlarda bu soru bizzat var fakat çoğunun yanıtlarında başka klavye öneren arkadaşlar "Bunun yerine 100 200 tl daha çıkıp şu alınabilir" diye örnek vermişler fakat bu örnek klavyeler 2-3 katına çıkmış fiyatları. Bütçem 1000 TL. Daha farklı klavye önerileriniz varsa beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu bütçeye alabileceklerini attım araya 1 tane amazon linki sıkıştırdım onu da unutma.

Bu bütçeye alabileceklerini attım araya 1 tane amazon linki sıkıştırdım onu da unutma.
Hocam doldurmuşsunuz valla baya bi şey çok teşekkürler. Siz kendiniz alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz? En kalitelisi hangisidir sizin için onun da yorumunu yaparsanız çok memnun kalırım

Hocam doldurmuşsunuz valla baya bi şey çok teşekkürler. Siz kendiniz alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz? En kalitelisi hangisidir sizin için onun da yorumunu yaparsanız çok memnun kalırım
Yanlış hatırlamıyorsam redragon k552 kumara redragon'un kendi sitesinde en çok satan 2. Sırada yer alıyordu kötü olduğunu pek sanmam bende 3. Sırada yer alan redragon k617 Fizz klavyeyi aldım incelemeleri var genel olarak öneriliyor ben onları da okumuştum bence sizde istediğiniz klavyenin adını yazın ve yanına inceleme yazın okuyun kafanıza yatarsa değerlendirin ve YouTube videolarına da göz atın derim. Nasılsa biz görmeyiz o yüzden şimdiden ne alırsanız alın hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bu 4'lüden birini alırdım ama hangisi bilemiyorum şuan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı