1000 TL bütçe ile yazılım için kablosuz klavye ve mouse set önerisi

MeanIt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta da görüldüğü üzere genel olarak yazılım için kullanacağım arada bir de televizyona bağlatıp bazı arcade oyunlarını oynayabileceğim ve 17" boyutunda olduğunu düşündüğüm Lenovo Legion active çantamda rahatlıkla taşıyabileceğim bir set arıyorum. Aslında aklımda Logitech MK240 setini almak var ama numerik tuşların olmaması beni zorlar mı diye de düşünmüyor değilim.
Ayrıca mousepadimi değiştireceğim ve bunun için de SteelSeries Edge medium düşünüyorum. Alıp uzun yıllar kullanmak için sizce alınır mı?

incanın setlerinde bi bakabilirsiniz onlarda uzun ömürlü ama logitech bence iyi steel serieste zaten mouse konusunda dünya devlerinden biri kullandım kaliteli

incanın setlerinde bi bakabilirsiniz onlarda uzun ömürlü ama logitech bence iyi steel serieste zaten mouse konusunda dünya devlerinden biri kullandım kaliteli
Ya bende amazon prime var ve prime daye özel fiyatı 600 civarı olan mousepad 400 lere düşmüş. Bence mantıklı yakın zamanda alacağım. Özel olarak logi bakmamın sebebi ise direkt garanti olayları. Logi garanti işince gerçekten takdir edilesi bir marka.

Ya bende amazon prime var ve prime daye özel fiyatı 600 civarı olan mousepad 400 lere düşmüş. Bence mantıklı yakın zamanda alacağım. Özel olarak logi bakmamın sebebi ise direkt garanti olayları. Logi garanti işince gerçekten takdir edilesi bir marka.
kullandığım en rahat mouseun logitech olduğunu söyleyebilirim fakat garantisi bitmesinden 2 ay sonra filan bozuldu bi arkadaşım var oda yazılım yapıyo ve 4 yıldır filan inca kullandığını söylüyo sağlammış ama siz bilirsiniz tabiki mousepad içinde daha önce bende amazonda söyledim güzel kaliteli ama bi steelseries mouspadi değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı