MENEMENCİ KEDY Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 İnternette adamakıllı bir sonuç bulamadım ondan soruyorum 1000 TL bütçem var duruma göre 100-200 esnetebilirim bütçeyi. İçerik üretmiyorum ya da yayıncı değilim, kulaklığımın mikrofonu bozulduğu için alıyorum rahatsız etmesin ses konusunda yeter.
İnternette adamakıllı bir sonuç bulamadım ondan soruyorum 1000 TL bütçem var duruma göre 100-200 esnetebilirim bütçeyi. İçerik üretmiyorum ya da yayıncı değilim, kulaklığımın mikrofonu bozulduğu için alıyorum rahatsız etmesin ses konusunda yeter.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 Bu fiyat aralığında en iyi model hocam. Maono AU-902 USB Condenser Mikrofon | Sesçi Baba En iyi Usb'li Condenser Mikrofon modelleri Sesçi Baba farkıyla rakipsiz fiyatlar ve hızlı teslimat seçenekleri ile! www.sescibaba.com
Bu fiyat aralığında en iyi model hocam. Maono AU-902 USB Condenser Mikrofon | Sesçi Baba En iyi Usb'li Condenser Mikrofon modelleri Sesçi Baba farkıyla rakipsiz fiyatlar ve hızlı teslimat seçenekleri ile! www.sescibaba.com