1000 TL bütçeli mouse önerisi

CabirDenizz

Kilopat
Katılım
10 Temmuz 2017
Mesajlar
42
Elim küçük, pençe tutuyorum. FPS oyunlar için tercihen kablosuz mouse önerebilir misiniz? Bütçe 1000 TL Razer Basilisk bakmıştım ama forumda hakkında çok iyi şeyler okumadığım için vazgeçtim.
 
Lenovo M600S alın. Daha iyi sensör kullanan bir fare yok bu bütçede.
 
Razer Basilisk V2 ve V3'ün en büyük artısı optik anahtarları. Mekanik anahtarlardaki potansiyel çift tıklama ve yüksek debounce delay yok. Sensörü, skatezleri ve kablosu zaten iyi. İncelemem mevcut:
 
Basilisk çok ağır kalıyor günümüz standartlarına göre ama bu tamamen tercih meselesi, WoW gibi oyunlar oynuyor ve tepkime süresine önem vermiyorsanız (ağır olduğundan hareket ettirmeniz daha çok zaman alır) veya çok fazla tuşa ihtiyaç varsa alınabilir ama şahsen ben almam kendi nedenlerimden dolayı. SteelSeries Prime mini Wireless ikinci el bakabilirsiniz, güncelleme geldi fareye ve 1.8ms optik tuşlara sahip şu an. Daha da iyisi olsun isterseniz haste Wireless 2. el. Ben de herkese 2. el önermekten bıktım ama 2 yıllık 40 dolarlık fareyi 1779'a satıyorlar utanmadan ben de bunlara inat herkesi aydınlatıyorum baba.

Not: Haste Wireless da 40-45 dolardır yurt dışında ama ülkede 1600 TL. 80 dolarlık fare de 1600, 40 dolarlık farede 1600. bu nasıl ekonomi arkadaş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı