1000 TL bütçeyle klavye önerisi

SWOZY16

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MONİTÖR : ASUS VG1A 23,8" 165HZ 1MS
EKRAN KARTI : GIGABYTE RTX 3060 EAGLE 12GB
İŞLEMCİ : İNTEL İ3-12100F 12.NESİL
ANAKART : GIGABYTE-H610M
RAM : CORSHAİR 3200MHZ (8X2)
SSD : KİNGSTON 500 GB
HDD : SEAGATE BARRACUDA 500GB
KASA : RAMPAGE REACTİON
Meslek
ÖĞRENCİ
Bütçem hemen hemen 1000TL civarında. Ürüne göre biraz daha ekleyebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş ikinciel ilan bölümü olmayan yere konu açıldığında x kişi gelip " elimde şu var şu fiyata veririm " diyor sorun yok...

Ben aynısını yapınca yorumum siliniyor. Burada da mı adam kayırma var anlamadım gitti.

Arkadaş ikinciel ilan bölümü olmayan yere konu açıldığında x kişi gelip " elimde şu var şu fiyata veririm " diyor sorun yok...

Ben aynısını yapınca yorumum siliniyor. Burada da mı adam kayırma var anlamadım gitti.
Hayır uzun zamandır buralarda ikinci el alısverisi yapan gormuyorum yapanlar raporlanıyor. Ayrıca burası ticaret sitesi değil zaten.

Forumun ticaret bölümü var ?
Ben var yada yok demedim buraya artık yazılmıyor dedim modlar saniyesinde banlıyor siz kendi agzınızla ikinci el ilan bolumu olmayan yere ilan satmaya calıstığınızı bizzat kendi ağzınızla soylemissiniz zaten bende diyorumkı artık modlar banlıyor.Hiçbir modun sana kin kaptığı yok yani.

Ben var yada yok demedim buraya artık yazılmıyor dedim modlar saniyesinde banlıyor siz kendi agzınızla ikinci el ilan bolumu olmayan yere ilan satmaya calıstığınızı bizzat kendi ağzınızla soylemissiniz zaten bende diyorumkı artık modlar banlıyor.Hiçbir modun sana kin kaptığı yok yani.
Keşke açtığım ilana yorum yazmadan sadece kahkaha atan 10IQ ları da banlasalar veya ilan bölümünde emojileri kapatsalar zira sinir bozucu olabiliyor. :)

neyse bilgilendirme için saol.

Hocam ürün bende %86'lik indirimle 2K'den 295 TL gözüküyor güvenilir midir?
Birkaç foruma baktım ilk alışverişe özel indirim yazmışlar

Boyut ve switch tercihiniz nedir?

Switch işlerini pek anlamıyorum eski klavyem dandikti zaten. Boyut olarak da %60'lık bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı