1000 TL civarı %60 mekanik klavye önerisi

Gök_Deniz

Hectopat
Selam, aklımdaki modelleri aşağı bırakıyorum.

Rampage Snug K14.

Rampage Radiant K11.

Gamepower Suki TKL.

Rebove Blic.

Şu an ilk siradakini almayı düşunuyorum. Bilek desteğine pek ihtiyacım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

AK68030 koduyla alırsanız 21 Dolara geliyor. Vergi vs. çıkmıyor. Tabii biraz küçük bir klavye.

Eğer biraz daha büyük olsun derseniz benim de kullandığım bu klavyeyi önerebilirim:

Bu iki klavye fiyatlarında rakipsiz ürünler diyebiliriz. Özellikle Dareu'nun switchleri vs. çok kaliteli.

AK68030 koduyla alırsanız 21 Dolara geliyor. Vergi vs. çıkmıyor. Tabii biraz küçük bir klavye.

Eğer biraz daha büyük olsun derseniz benim de kullandığım bu klavyeyi önerebilirim:

Bu iki klavye fiyatlarında rakipsiz ürünler diyebiliriz. Özellikle Dareu'nun switchleri vs. çok kaliteli.
Hocam emin misinizi vergi olayına, daha önce hiç alışveriş yapmadım da.
Yüksek vergi çıkarsa iade falan edebilir miyim?

Bende daha önce bu tarz bi siteden alışveriş yapmadım vergi meselesinde problem olmasın ?

Ben satın aldım ürünü. Tax kısmında 0$ yazıyordu. Alan biri de vergi çıkmadığını belirtmiş ancak güvenip güvenmemek size kalan bir şey.

@Arpenix
@Gök_Deniz

O siteden birçok arkadaş alışveriş yaptı. Eğer hızlı kargo seçerseniz vergi çıkar ancak normal satın alım yaparsanız ve standart kargo seçerseniz vergi çıkmaz.

1703706412461.png

Ama bütçesi olan varsa tavsiyem Dareu EK75 alması olur. Not: EK75 klavyesini satan site güvenilir benim de alışverişim oldu. Whatgeek ise buradaki satın alan arkadaşların yorumlarına dayanarak söylediğim bir şey ama güvenilir diye biliyorum.

Bu iki klavye fiyatlarında rakipsiz ürünler diyebiliriz. Özellikle Dareu'nun switchleri vs. çok
Dareuyu almayı düşünüyorum yanlız daha önce hiç türkçe dışı bi dilde klavye kullanmadım zorlanir miyım ?
Bir de bunun switclerini internetten bulamadım, kendi özel switcleri mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı