1000 TL civarı fare önerisi

Berksnw

Hectopat
Daha fazla  
2-3 yıldır Logitech G203 Lightsync mouse kullanıyorum. Pek memnun değilim fareden. İnternet kafede Razer marka fareleri denedim. Çok bir fark var mıdır bilmiyorum modellerini de bilmiyorum ama sanki oyunlarda daha rahat kontrol edebiliyordum. Değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden. Öğrenciyim ve olabilecek en iyi fiyat performans mouse modelini almaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirm.

Bütçem 700-1000TL civarı.
El ölçülerim: Uzunluk 20-21, genişlik: 8cm.
Tutuş olarak: Genellikle clawn-palm arası.

Araştırıken Razer Cobra, pulsfire haste ve Delux M700bu modellerini gördüm. Deluxm700bu için IPS ve hızlanma(g) değerlerinin iyi olduğunu okudum, bunlar önemli mi?
SteelSeries mousları nasıldır bu bütçede? Yardımcı olursanız sevinirim.

2-3 yıldır Logitech G203 Lightsync mouse kullanıyorum. Pek memnun değilim fareden. İnternet kafede Razer marka fareleri denedim. Çok bir fark var mıdır bilmiyorum modellerini de bilmiyorum ama sanki oyunlarda daha rahat kontrol edebiliyordum. Değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden. Öğrenciyim ve olabilecek en iyi fiyat performans mouse modelini almaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirm.

Bütçem 700-1000TL civarı.
El ölçülerim: Uzunluk 20-21, genişlik: 8cm.
Tutuş olarak: Genellikle clawn-palm arası.

Araştırıken Razer Cobra, pulsfire haste ve Delux M700bu modellerini gördüm. Deluxm700bu için IPS ve hızlanma(g) değerlerinin iyi olduğunu okudum, bunlar önemli mi?
SteelSeries mousları nasıldır bu bütçede? Yardımcı olursanız sevinirim.

SteelSeries Prime 500 ila 1000TL arasında geziniyor onun disinda Rival 3 alabilirsin ama Prime'i oneririm Rival 3'un kronik sorunları var.

Tutuş şekline uygun, bu fiyat aralığında rakipsiz.

Bu model, haste modeline göre nasıldır? Birkaç model daha önerebilir misiniz? Eğer çok farkı olacaksa ve kafan rahat olur diyorsanız bütçeyi 300-400 TL civarı artırabilirim.

Bu model, haste modeline göre nasıldır? Birkaç model daha önerebilir misiniz? Eğer çok farkı olacaksa ve kafan rahat olur diyorsanız bütçeyi 300-400 TL civarı artırabilirim.
Üstat haste iyidir fakat bu model eline daha iyi olur.

Alternatif olarak haste ve model o var fakat attığım iyidir.

Razer marka ya da başka marka modellerden önerebileceğiniz var mıdır? Bir de önerdiğiniz model Haste'e göre daha mı büyük?
Hemen hemen aynı boylarda.
Farklı marka olarak bu fiyatta glorius model o önerebilirim fakat haste ondan daha iyi ve aynı şekle sahipler yani ikisinide salla.

Razer Cobra da çok önerilmiş forumlarda. O model hakkında bilginiz var mı?
Razer'ın wireless modelleri hariç pek bir bilgim yok genelde kablolu modelleri muadillerine göre geride kalıyor.

Bunun sonucu bizde önermiyoruz.

Razer'ın Wireless modelleri hariç pek bir bilgim yok genelde kablolu modelleri muadillerine göre geride kalıyor.

Bunun sonucu bizde önermiyoruz.

FPS-Pro kafama yattı gibi. Son olarak Logitech G203 modeline göre farkını hisseder miyim bu modeli alsam? Geçiş yapmaya değer mi bu modele yoksa daha pahalı modellere mi bakmalıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı