M milanburak Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #1 F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 28 Nisan 2024 #2 milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... AKNES 8 Ultimate Ultimate C/2C kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10 11 buhar güverte ahududu Pi Android - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 1200TL oluyor ilk sipariş indirimi ile beraber.
milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... AKNES 8 Ultimate Ultimate C/2C kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10 11 buhar güverte ahududu Pi Android - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 1200TL oluyor ilk sipariş indirimi ile beraber.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.074 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 28 Nisan 2024 #3 O bütçeye f710 düşünmeyin bile takoz ve çok eski bir gamepad, Arkadaşın attığı 8bitdoya yönelin.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 28 Nisan 2024 #4 milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... Bütçe düşük olmadığı sürece Logitech'in F serisinden uzak dur. 8bitdo bak. Buda alternatif Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu özelliklerini incele, 712,16 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... Bütçe düşük olmadığı sürece Logitech'in F serisinden uzak dur. 8bitdo bak. Buda alternatif Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu özelliklerini incele, 712,16 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
M milanburak Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #5 DMN dedi: AKNES 8 Ultimate Ultimate C/2C kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10 11 buhar güverte ahududu Pi Android - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 1200TL oluyor ilk sipariş indirimi ile beraber. Genişletmek için tıkla... Analogun üste olmasını istemiyorum PS4 gamepadi gibi aşağıda olmasına alışkınım bu şekilde bir öneriniz var mı?
DMN dedi: AKNES 8 Ultimate Ultimate C/2C kablosuz 2.4G oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10 11 buhar güverte ahududu Pi Android - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 1200TL oluyor ilk sipariş indirimi ile beraber. Genişletmek için tıkla... Analogun üste olmasını istemiyorum PS4 gamepadi gibi aşağıda olmasına alışkınım bu şekilde bir öneriniz var mı?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.074 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 28 Nisan 2024 #6 milanburak dedi: Analogun üste olmasını istemiyorum PS4 gamepadi gibi aşağıda olmasına alışkınım bu şekilde bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede o tarz yok hocam, olanlarda çakma kollar. Bence şans verin ergonomisi baya iyi gamepadler xbox tarzında. Çok rahat alışırsınız.
milanburak dedi: Analogun üste olmasını istemiyorum PS4 gamepadi gibi aşağıda olmasına alışkınım bu şekilde bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede o tarz yok hocam, olanlarda çakma kollar. Bence şans verin ergonomisi baya iyi gamepadler xbox tarzında. Çok rahat alışırsınız.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 28 Nisan 2024 #7 milanburak dedi: Analogun üste olmasını istemiyorum PS4 gamepadi gibi aşağıda olmasına alışkınım bu şekilde bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Çakpa PS kolları ve F710 dışında başka seçeneğiniz yok o halde. Gidip sırf analog lokasyonu için dandik bir gamepad almazdım açıkcası.
milanburak dedi: Analogun üste olmasını istemiyorum PS4 gamepadi gibi aşağıda olmasına alışkınım bu şekilde bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Çakpa PS kolları ve F710 dışında başka seçeneğiniz yok o halde. Gidip sırf analog lokasyonu için dandik bir gamepad almazdım açıkcası.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Nisan 2024 #8 milanburak dedi: Analogun üste olmasını istemiyorum PS4 gamepadi gibi aşağıda olmasına alışkınım bu şekilde bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Leş gibi bir ürün kullanacağınızı belirteyim, ikinci elden orijinal DS4 bulabilirseniz bulun. Ultimate C bu bütçe için rakipsiz.
milanburak dedi: Analogun üste olmasını istemiyorum PS4 gamepadi gibi aşağıda olmasına alışkınım bu şekilde bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Leş gibi bir ürün kullanacağınızı belirteyim, ikinci elden orijinal DS4 bulabilirseniz bulun. Ultimate C bu bütçe için rakipsiz.
M milanburak Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #9 milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkür ediyorum 8 BitDo'yu alacağım
milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... milanburak dedi: F710 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Tasarımı çok kötü geldi. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkür ediyorum 8 BitDo'yu alacağım