1000 TL civarı HDD önerisi

Bütçe
1000 TL ve civarı

Wlixe

Megapat
Sosyal Tayfı
Anakart
ASUS H610M-K D4
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda bulunan M.2 SSD'de pek fazla yer kalmadığı için ek bir depolama birimi arıyorum. Sistem zaten M.2 SSD'ye kurulu olduğu için ve hıza ihtiyacım olmadığı için HDD alacağım. Şöyle 1000 TL civarında, depolaması 2-3 TB olan, en az 4-5 sene işimi görebilecek bir HDD önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
HDD alacağım. Şöyle 1000 TL civarında, depolaması 2-3 TB olan, en az 4-5 sene işimi görebilecek bir HDD önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Sizin attığınız HDD mi daha iyi yoksa @eletucs hocamın attığı HDD mi daha iyi hocam?

Sizin attığınız HDD mi daha iyi yoksa @eletucs hocamın attığı HDD mi daha iyi hocam?

WD Blue daha iyi hocam.

Ben de bunu öneriyorum. Kendim de aldım kullanıyorum. Gayet düzgün çalışıyor vadettiği hızı da veriyor.

Şimdiye kadar seagate maxtor toshiba Western Digital vs. onlarca hdd kullandım WD hariç hepsi bir şekilde bozuldu. Özellikle Seagate in Allah belasını versin çoğu garantisi bitmeden pert oldu. Bu markayı bedava verseler almam.

WD nin şu an 3 hdd si var elimde, biri 14 yıllık biri 9 yıllık hala köpek gibi çalışıyorlar. En son aldığım da linkini attığım olan. Depo niyetine aldım. Önceki WD ler de sorunsuzdu vaktiyle sistemle beraber sattık gitti.

WD kurumsal bilgisayarlarda da çok kullanılır. Elektronik şans işi elbet ama şahsi tecrübeme göre WD öneririm.

WD Blue daha iyi hocam.

Ben de bunu öneriyorum. Kendim de aldım kullanıyorum. Gayet düzgün çalışıyor vadettiği hızı da veriyor.

Şimdiye kadar seagate maxtor toshiba Western Digital vs. onlarca hdd kullandım WD hariç hepsi bir şekilde bozuldu. Özellikle Seagate in Allah belasını versin çoğu garantisi bitmeden pert oldu. Bu markayı bedava verseler almam.

WD nin şu an 3 hdd si var elimde, biri 14 yıllık biri 9 yıllık hala köpek gibi çalışıyorlar. En son aldığım da linkini attığım olan. Depo niyetine aldım. Önceki WD ler de sorunsuzdu vaktiyle sistemle beraber sattık gitti.

WD kurumsal bilgisayarlarda da çok kullanılır. Elektronik şans işi elbet ama şahsi tecrübeme göre WD öneririm.
Teşekkürler hocalarım, birkaç güne sipariş vereceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı