W20 alın işini fazlasıyla yapan bir üründür.
A30'da bakılabilir.
@ioybs Dislike atmak kolay da, gerekçe yazmak zor mu? KN550’nin W20 ya da A30’a üstün olduğu 3 noktayı say da görelim, yoksa o dislike sadece boş bir tıklama olarak kalır.
A30'da bakılabilir.
@ioybs dislike atmak kolay da, gerekçe yazmak zor mu? KN550'nin W20 ya da A30'a üstün olduğu 3 noktayı say da görelim, yoksa o dislike sadece boş bir tıklama olarak kalır.
Ohoo hocam okumuyosunuz galiba ya da kavga etmeye yöneliksiniz daha iyisini bilen atsın dedim bilgim sınırlı dedim siz gelip benim mesajıma diss atmışsınız bence beğenilememeyi yediremiyorsunuz.
A30'da bakılabilir.
@ioybs dislike atmak kolay da, gerekçe yazmak zor mu? KN550'nin W20 ya da A30'a üstün olduğu 3 noktayı say da görelim, yoksa o dislike sadece boş bir tıklama olarak kalır.
Tek bilginizle övünmüşsünüz başka denilecek bir şey yok büyük ihtimalle okumadan yargılayan birisiniz ilk mesajda ne yazdığıma bir bakın da öyle konuşun
A30'da bakılabilir.
Ohoo hocam okumuyosunuz galiba ya da kavga etmeye yöneliksiniz daha iyisini bilen atsın dedim bilgim sınırlı dedim siz gelip benim mesajıma diss atmışsınız bence beğenilememeyi yediremiyorsunuz.
Tek bilginizle övünmüşsünüz başka denilecek bir şey yok büyük ihtimalle okumadan yargılayan birisiniz ilk mesajda ne yazdığıma bir bakın da öyle konuşun
Evet evet haksızlığın ortaya çıkınca gülme işareti.
KN550 gibi piyasada intercom bile sayılmayan bir ürünü önerip sonra da W20 ve A30 gibi defalarca test edilmiş, kullanıcı onaylı cihazlara gelen yorumlara dislike atıyorsan ya ürünleri tanımıyorsun ya da kimin ne dediğini anlamadan refleks veriyorsun. İlk mesajında “fazla bilgim yok” deyip sonra “benim mesajıma diss atmışsınız” diye dert yanman da ayrı komik. Madem bilgin yok, eleştiriyi kaldırmayı da öğreneceksin.