1000 TL civarı kasa ve güç kaynağı önerisi

emrecvdr

Centipat
1000 TL civarı kasa tavsiyesi istiyorum arkadaşlar, güç kaynağı olan.

Bugün veya yarın alacağım.

Vatan Bilgisayar'dan alacağım, önerilerinizi oradan yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Power Boost, Game Power gibi markalardan uzak durun. Anakartınız hakkında bi bilgim olmadığı için 1065 TL'ye bunu öneririm.

Ayrıca Mesh Panel olmasına dikkat edin.

Power Boost, Game Power gibi markalardan uzak durun. Anakartınız hakkında bi' bilgim olmadığı için 1065 TL'ye bunu öneririm.

Ayrıca Mesh Panel olmasına dikkat edin.
Xigmatek de çok iyi bir şey değil. Kötünün iyisi bence. Kasa olarak iyi de, PSU olarak X-Power pek tercih edilesi bir şey değil ya.

Xigmatek de çok iyi bir şey değil. Kötünün iyisi bence. Kasa olarak iyi de, PSU olarak X-Power pek tercih edilesi bir şey değil ya.
Dediğiniz doğru olabilir.Eğer arkadaşın ışık takıntısı yoksa Zalman marka alabilir.Mesh Panel değildir ama içi geniş ve hava sirkülasyonu iyi bi markadır.+80 Lisansı olmadığı için tercih etmeyebilirsiniz.

Zalman Kasaların +80 Lisansı olmadığı için tercih etmeyebilirsiniz.Bu yüzden Corsair Carbide olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı