%60 kabülse rk61.
Hocam 1000 TL civarı ne önerirsiniz oyun için? Forumu biraz araştırdığımda GK61'i buldum. Sipariş versem bu resimdekiden farklı bir ücret öder miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör:
%60 kabülse rk61.
Ödemessiniz ithalat ücreti vergisi falan hepsi size verilen bu son fiyatın yani 1.029 tl nin içerisinde. Yalnız ürün hakkında bilgim yok.Hocam 1000 TL civarı ne önerirsiniz oyun için? Forumu biraz araştırdığımda GK61'i buldum. Sipariş versem bu resimdekiden farklı bir ücret öder miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2273653
Eki Görüntüle 2273652
Bunlar satılmıyor ki şuanÖdemessiniz ithalat ücreti vergisi falan hepsi size verilen bu son fiyatın yani 1.029 tl nin içerisinde. Yalnız ürün hakkında bilgim yok.
Bunlara yönelebilirsiniz.
871 gecikme sorunlu.Ödemessiniz ithalat ücreti vergisi falan hepsi size verilen bu son fiyatın yani 1.029 tl nin içerisinde. Yalnız ürün hakkında bilgim yok.
Bunlara yönelebilirsiniz.
Hocam 1000 TL civarı ne önerirsiniz oyun için? Forumu biraz araştırdığımda GK61'i buldum. Sipariş versem bu resimdekiden farklı bir ücret öder miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2273653
Eki Görüntüle 2273652
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.