1000 TL civarı monitör önerisi

Bütçe
1000-1100

Iron

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Herkese merhabalar, monitörümün bozulmasının ardından monitör arayışına girdim ve aşağıda ki monitörler arasında kaldım:

Kullanım amacım:
%85 günlük (film ve internet)
%15 oyun ( CS, Forza Horizon, AC)

Hangisi iyidir veya hangisini tavsiye edersiniz, değerli görüşlerinizi bekliyorum. Sağlıklı günler.

Kesinlikle IPS tercih et internetten panellerini araştır hangisi kaliteliyse onu al.

Hocam şu 1-2 hafta önce şoka gelen monitör güzel gibiydi 144Hz monitörden pek anlamam ama yine de fazladan kalmış bulabilirseniz vs öneri.

Birkaç monitörü deneyip ölü piksel, ışık sızması gibi sorunlar nedeniyle iade ettikten sonra 2 hafta önce bu monitörü aldım.

Dahili hoparlörü olması, ses girişinin olması, IPS panelinde hiç sıkıntı olmaması, 75 Hz gibi yeterli bir yenileme hızının olması, tepkime süresinin bu fiyattaki IPS muadillerine göre düşük olması ve ComfortView özelliğiyle gözüme hiç yorgunluk vermemesi beni çok memnun etti.

Hâlâ kullanıyorum, çok memnunum. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Öneriniz için teşekkür ederim. Ancak görüntü galitesi olarak IPS'in VA ve TN panelllere göre daha iyi olduğunu okudum. Bundan dolayı IPS panel monitör bakmaktayım. Oyun oynama oranım çok düşük.

Öneriniz için teşekkür ederim. Ürünü listeye ekledim. Güzelmiş.
Fikir ve öneride bulunan herkese teşekkür ederim. 27 inç olması, ıps olması ve 75hz 4 ms olmasından dolayı linkte ki ürünü aldım:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…