1000 TL civarı uzun süre götürecek mouse önerisi

Bütçe
1000 civarı

VenomBey

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Gönül isterdi ki bütçeyi daha düşük tutmak ama maalesef düzgün bir şey almak istediğimden bu bütçeyi yazdım. (bazılarına göre az ama olsun ) hemen hemen 1000 TL civarı ve altına F/P uzun bir süre götürecek mouse önerebilir misiniz? Ufaktan bir ışığı da olsun tabii

Aktif olarak kullandığım mouse: Logitech g G102 Lightsync RGB aydınlatmalı 8.000 DPI kablolu oyuncu mouse - beyaz.
Sorunu: Çift basma.

SteelSeries Prime Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Hangi mouse tipi senin için daha rahatsa ona göre bakıp al hocam ergonomi tercihleri değişebilir.

Connectgameden Xtrfy M42.

Glorious bu modeli alabilirsiniz hocam kalitesi ile ünlü bir mouse zaten. Bende kullanıyorum
Hocam güzele benziyor değerlendireceğim.
SteelSeries Prime Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Hangi mouse tipi senin için daha rahatsa ona göre bakıp al hocam ergonomi tercihleri değişebilir.
Hocam bu mouse de güzel fakat ben mouse tipimi bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim? Parmaklarım uzun.

Hocam güzele benziyor değerlendireceğim.

Hocam bu mouse de güzel fakat ben mouse tipimi bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim? Parmaklarım uzun.

Parmaklarınız uzun ise glorious model o minus modelini almayın. Benim de parmaklarım uzun, klasik modelini kullanıyorum. Minüs olanı da test etmiştim olmayınca kardeşime verdim. klasik modeli 67 gram aklınızda bulunsun almadan önce hangisi olduğunu anlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…