iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 17 Aralık 2020 #31 anl.tursun dedi: Yok şeyden dedim Apple OS benim biliyorum m1'in çıkmadığını. Bu sorunun cevabı yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Hatta Ryzen 5 3600 3600X'den daha iyi oyun için çok iyi bir işlemci
anl.tursun dedi: Yok şeyden dedim Apple OS benim biliyorum m1'in çıkmadığını. Bu sorunun cevabı yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Hatta Ryzen 5 3600 3600X'den daha iyi oyun için çok iyi bir işlemci
anl.tursun Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #32 adam gibi adam 1050 ti dedi: M1 işlemci MacBook işlemcisi satın alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. iyimisinDAYI dedi: Hatta Ryzen 5 3600 3600X'den daha iyi oyun için çok iyi bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Ben tam tersi diye biliyordum.
adam gibi adam 1050 ti dedi: M1 işlemci MacBook işlemcisi satın alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. iyimisinDAYI dedi: Hatta Ryzen 5 3600 3600X'den daha iyi oyun için çok iyi bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Ben tam tersi diye biliyordum.
Hyacinthus Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer St. Petersburg/Rusya Federasyonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #33 anl.tursun dedi: Yok şeyden dedim Apple OS benim biliyorum m1'in çıkmadığını. Bu sorunun cevabı yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben ne demek istediğinizi anlamadım o zaman neden en iyisi M1 dediniz biraz açabilir misiniz.
anl.tursun dedi: Yok şeyden dedim Apple OS benim biliyorum m1'in çıkmadığını. Bu sorunun cevabı yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben ne demek istediğinizi anlamadım o zaman neden en iyisi M1 dediniz biraz açabilir misiniz.
anl.tursun Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #34 Hyacinthus dedi: Ben ne demek istediğinizi anlamadım o zaman neden en iyisi M1 dediniz biraz açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biri Intel biri AMD diyor ortak bir karar yok. Kısacası şakasına dedim.
Hyacinthus dedi: Ben ne demek istediğinizi anlamadım o zaman neden en iyisi M1 dediniz biraz açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biri Intel biri AMD diyor ortak bir karar yok. Kısacası şakasına dedim.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 17 Aralık 2020 #35 iyimisinDAYI dedi: Hatta Ryzen 5 3600 3600X'den daha iyi oyun için çok iyi bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha iyi değil az da olsa 3600X daha performanslı.
iyimisinDAYI dedi: Hatta Ryzen 5 3600 3600X'den daha iyi oyun için çok iyi bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha iyi değil az da olsa 3600X daha performanslı.
Hyacinthus Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer St. Petersburg/Rusya Federasyonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #36 anl.tursun dedi: Biri Intel biri AMD diyor ortak bir karar yok. Kısacası şakasına dedim. Genişletmek için tıkla... Anladım pardon ya bir şey bilmiyormuşsunuz gibi konuştum kusura bakmayın yazışınca espri pek belli olmuyor
anl.tursun dedi: Biri Intel biri AMD diyor ortak bir karar yok. Kısacası şakasına dedim. Genişletmek için tıkla... Anladım pardon ya bir şey bilmiyormuşsunuz gibi konuştum kusura bakmayın yazışınca espri pek belli olmuyor
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 17 Aralık 2020 #37 anl.tursun dedi: Biri Intel biri AMD diyor ortak bir karar yok. Kısacası şakasına dedim. Genişletmek için tıkla... Anakart aldınız mı?
anl.tursun dedi: Biri Intel biri AMD diyor ortak bir karar yok. Kısacası şakasına dedim. Genişletmek için tıkla... Anakart aldınız mı?
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 17 Aralık 2020 #38 anl.tursun dedi: Biliyorum. Ben tam tersi diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
anl.tursun dedi: Biliyorum. Ben tam tersi diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
anl.tursun Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #39 adam gibi adam 1050 ti dedi: Anakart aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey almadım.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 17 Aralık 2020 #40 anl.tursun dedi: Biri Intel biri AMD diyor ortak bir karar yok. Kısacası şakasına dedim. Genişletmek için tıkla... İ3 10100F daha ucuz ve daha performanslı. Sence hangisi alınmalı?
anl.tursun dedi: Biri Intel biri AMD diyor ortak bir karar yok. Kısacası şakasına dedim. Genişletmek için tıkla... İ3 10100F daha ucuz ve daha performanslı. Sence hangisi alınmalı?