1000 TL civarında mouse önerisi

441401

Hectopat
Makaleler
1
Herkese iyi sosyaller, cok memnun oldugum DV2 Mini'nin kablosunun bozulmasi nedeniyle yeni mouse ariyorum. Bütçem 1000 TL civarina kadar cikar. Ama sizden istegim 1 tane 500-700 arasi, 1 tane 700-1000 arasi bir tane de 1000-1300 arasi mouse onerirseniz sevinirim. Açıkçası cok para vermek istemiyorum ama duruma gore verebilirim. DV2 Mini sekline ve boyutlarina benzer ve en az DV2 Mini kadar hafif bir mouse olmasi benim icin cok iyi olur cunku cidden cok alismistim, kisacasi kucuk mouse daha iyi olur. Tutus seklimi tam olarak bende anlayamadim kac senedir ama palm, claw arasi diyebilirim oyundan oyuna degisiyor. Kriterlerim bunlar yardimci olan herkese teşekkür ederim. Not: En onemli kriterim DV2 mini ile benzer boyutlarda ve sekilde olmasi.

Buradaki Delux'u 2 ay önce aldım ve gayet güzel bir fare. Ben memnunum hem üründen hem de kutu içeriğinden. Optiği de güncel. Sadece MCU çok yüksek standartlarda değil ama yine de sizi yarı yolda bırakacağını sanmıyorum bu bütçede.

SteelSeries Prime bu fiyata alınabilecek en iyi fare olur gerek optigi gerek tasarımı.

Evde dört tane mouse var bu da güzel duygu.Akıl yaşta değil baştadır! Yedek klavye mouse ve yedek Windows USB rahat duygu oluyor.

Evde dört tane mouse var bu da güzel duygu.Akıl yaşta değil baştadır! Yedek klavye mouse ve yedek Windows USB rahat duygu oluyor.
Aynen hocam. 5 fare 6 klavye var hepsi de hem iş hem de oyun için kampanya buldukça yedeğini alarak oldu. İnsan bazen gerçekten kaçırmak istemiyor fırsat bulunca.

Aynen hocam. 5 fare 6 klavye var hepsi de hem iş hem de oyun için kampanya buldukça yedeğini alarak oldu. İnsan bazen gerçekten kaçırmak istemiyor fırsat bulunca.
Yedek olarak xotran almistim evde bulunsun diye ama o da agir bir fare. Aslinda dv2 mini'den hic ama hic vazgecmek istemiyorum. Ondan dolayi kablo degisimi yapabilir miyim kendim?

Yedek olarak xotran almistim evde bulunsun diye ama o da agir bir fare. Aslinda dv2 mini'den hic ama hic vazgecmek istemiyorum. Ondan dolayi kablo degisimi yapabilir miyim kendim?
İnternette bununla ilgili videolar var. Bazı hobiciler kablolarını kendileri kaplayıp farelerine custom olarak takıyorlar.

@MuratTheFounder Hocamda müsaitse öneride bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…