1000 TL civarında mouse önerisi

İnternette bununla ilgili videolar var. Bazı hobiciler kablolarını kendileri kaplayıp farelerine custom olarak takıyorlar.
Anladim hocam, peki kablo degistirirsem skatez degistirmeme gerek olur mu? Bir tane adam gordum degistirmiyor o ama eskisi gibi olur mu bilemiyorum. Cunku su an yedek skatez alsam kargo dahil 250 TL. Ustune kablo alsam (hangi tur veya nasil bir kablo alacagimi bilmiyorum) herhalde 400 civarina falan denk gelir. Ondan dolayi 300 fazla verir XM1R alirim diyorum. Ama eger ki skatez degisimine gerek kalmaz ise kablo degistirmek cok mantikli geliyor bana cunku cidden cok memnunum fareden.

Hocam skatezleri ısıtarak bile çıkarsanız dalgalanmalar oluyor üzerinde. Bir şekilde çekiştirmeden kazıma şeklinde çıkarma şansınız olur ama yapışkanları da hasar görür ve eskisi gibi yapışmaz fareye. Fareler için yumuşak kablo olması gerektiğinden biraz zor aslında. Bir de elektrik işçiliği lehim gibi şeyler bilmeniz ve o ekipmanlara da sahip olmanız gerekli. Ama Instagram'dan İzmir'li bir arkadaş bu işi yapıyor. KDA Cables diye.

Ona da danışabilirsin. Sadece fareni kargoluyorsun ve o gerisini halledip geri yolluyor. Fiyatını da öğrenmiş olursun.

Tamamdir tesekkurler hocam.

Tamamdir tesekkurler hocam.
Ayrica
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
mesela su videoda skatezlere ellemeden direkt bir aparat ile aciyor fareyi. Bu dv2 mini icin mumkun mudur?

M800 pro iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…