1000 TL çizim için sistem toplama

siyarr3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite 1. sınıf öğrencisiyim ve mühendislik okuyorum. Bu çizim programlarında kendimi geliştirmek istiyorum bi bilgisayar toplamak istiyorum ama bütçem maksimum 1000 TL olabilir. Ailemden destek almadan kendim toplayacağım yani ilk başlangıçta çok mükemmel bir şey toplamak değil amacım. Autocad vs gibi programları çalıştırmak daha sonrası işin daha iyi parçalarla değiştireceğim zaten. Bi sistem önerisinde bulunabilir misiniz? Daha çok geleceğe yönelik uyumlu parçalarla. Aynı zamanda oyun da oynamak istiyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçe ile bu işe kalkışmaktansa önce bütçeni en az 2000-2500 seviyelerine çıkarmanı tavsiye ediyorum. Aksi taktirde paranı boşa harcamış olursun. Ayrıca mühendislik öğrencisi için çizim programları bir amaç değil araçtır. İnşaat Mühendisliği okuyan birisi olarak söylüyorum. Düşündüğün gibi lazım olmayacak. Senin ihtiyacını okuldakiler zaten karşılayacak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı