Sanırım yeni başlıyorsunuz, benim oyun için çok az bütçem var ama takas ile ilgileniyorum. İtem takaslayarak kazanacağınız para kumardan kat kat iyidir çünkü bir emek sarf etmiş oluyorsunuz. Neyse, eğer yavaş yavaş yükselmek istiyorsanız anahtar satın alacaksınız, çünkü CS:GO takaslarında anahtarlar para birimi olarak kabul ediliyor. Örnek olarak vereyim, ben OPSkins'den (daha sonra değineceğim) Five Seven Maymun işi aldım yaklaşık 1$'a. Daha sonra takas forumlarında gezerken gözüme bir Five Seven ilişti, StatTrak Five Seven Kami ve üzerinde Natus Vincere Katowice 2014 (daha sonra değineceğim) stickeri var. Sahibi 1.5 anahtar istiyor. Ben de o sabah bir anahtar almıştım. Heyecanla takas isteğini yolladım ve adam kabul etti. Daha sonra Pricecheck yaptım ve insanlar 2 anahtar edeceğini söyledi. Hiç fena bir kâr değil.
OPSkins Steam Market gibi bir yer, çoğu şey orda ucuz ve Steam Market'te bulunamayan eşyalar bulunuyor, çünkü OPSkins'deki paranı gerçek hayat parasına çevirebilirsin.
Bide sticker olayı var. 2 çeşit sticker var silaha değer ekleyen ve eklemeyen. Eklemeyenler genelde ucuz stickerler, yeni turnuvaların holo stickerleri vb. böyle silahlar Steam'da kaç paraysa o paraya satılır. Bir de ekleyenler var. Bunlar genelde şöyle: Katowice 2014, Katowice 2015, ve Taç stickeri. Katowice'de en pahalı sticker iBUYPOWER Holo ki fiyatı binlerce dolar, nedeni ise iBuypower Netcode guides takımına bilerek yenildi (bet kazanmak için) daha sonra tüm takım VAC yedi. (Skadoodle hariç, o şuan Cloud9'da) Bir de Titan Holo var, onda da birkaç oyuncu VAC yedi diye biliyorum.
Onun dışındakiler inanılmaz pahalı değil ama yine de çok pahalılar, Hololar pahalı düz olanlar nispeten daha ucuz. Benim Five Seven'deki NaVi Katowice 2013 400 lira civarı mesela.
Sonra silahların wear ve pattern olayları var. Wear ne kadar düşükse silah o kadar güzel görünür ne kadar yüksekse o kadar kusurlu görünür. Pattern ise silahın üstündeki deseni açıklıyor.
Patternli skinlere örnek; Sertleştirilmiş Kasa, Katliam, Doppler, Gamma Doppler gibi.
Sertleştirilmiş kasada ne kadar mavi varsa o kadar değeri artar, Katliam'da elmas gibi şekiller varsa değeri artar, Dopplerlerde ise renk değer ekler.
Siz skinleri belirleyin ben piyasa araştırması yaparım, bıçağı da araştıracağım.
Steam'dan eklerseniz daha fazla yardımcı olabilirim.
Steam Community :: 3mirhan
700 lira 100 anahtar ediyor yaklaşık, bu fiyata M9 Bayonet Doppler P1 ve P3 alabilirsiniz.