Retro görünüme sahip, sessiz tuşlara sahip TKL ya da daha da küçük bir mekanik klavye arayışındayım. Yurtdışından olabilir sorun değil yeter ki 1000 TL'yi geçmesin ve elime sağlam bir şekilde ulaşsın. Şimdiden öneri yapanlara teşekkür ediyorum.
Retro görünüme sahip, sessiz tuşlara sahip TKL ya da daha da küçük bir mekanik klavye arayışındayım. Yurtdışından olabilir sorun değil yeter ki 1000 TL'yi geçmesin ve elime sağlam bir şekilde ulaşsın. Şimdiden öneri yapanlara teşekkür ediyorum.
Retro görünüme sahip, sessiz tuşlara sahip TKL'ya da daha da küçük bir mekanik klavye arayışındayım. Yurt dışından olabilir sorun değil yeter ki 1000 TL'yi geçmesin ve elime sağlam bir şekilde ulaşsın. Şimdiden öneri yapanlara teşekkür ediyorum.
Yalnızca US$49.99, en iyi BAJEAL K100 Mekanik Klavye oyun, yazı yazma ve ofis kullanımı için mavi anahtar, çalışırken değiştirilebilir çift renkli tasarım ve LED aydınlatma efektine sahip kablolu 87 tuşlu gökkuşağı arkadan aydınlatmalı bir klavyedir. Şimdi en iyi mekanik klavyeye sahip olun...
Redragon K630 Dragonborn%60 kablolu RGB oyun klavyesi, 61 tuşlu kompakt mekanik klavye, doğrusal kırmızı şalterli, profesyonel sürücü desteği, beyaz, US layout : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Yalnızca US$67.99, en iyi SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu çalışırken değiştirilebilir Gateron Optik Anahtarlı RGB Type-C kablolu programlanabilir %60 düzen oyun klavyesidir. Dayanıklı bir alüminyum alaşımlı çerçeveye, RGB arka aydınlatmaya ve çıkarılabilir bir USB Type-C kablosuna...
tr.banggood.com
Hot-swap ve istediğin tuş takımını bulması kolay bir ürün.
Only US$59.99. Royal Kludge RK61 Mechanical Keyboard is a 61-key bluetooth 5.0 and wired dual mode RGB gaming keyboard. It features a compact design, durable construction, and customizable lighting effects. Get the perfect gaming experience with this mechanical keyboard!
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...