1000 TL dağ bisikleti tavsiyesi

Tuncaybey56

Decapat
Katılım
28 Ocak 2019
Mesajlar
3
Merhaba arkadaşlar, benim 1000 TL bütcem var ve dağ bisikleti almak istiyorum süreceğim alanlar ise piknik alanları küçük ormanlık alanlari ve biraz da asfalt ormanlık alanlar çok engebeli olmasada güzel bir amortisör gerektiriyor hidrolik disk firen tercihimdir masa kitlenebilir olursa daha iyi olur ama kitlenmesede olur şimdi asıl konumuza gelelim benim sizlerden isteğim bana marka ve model önermeniz yardımcı olursanız sevinirim.
 
Eğer çevrenizde bisikletçiler varsa girin bisikletçiye bütçenize uygun Kron,Salcano,Carraro gibi markalardan güzel bisikletler seçin ama sabırlı olun aceleye getirmeyin. Eğer çevrenizde bisikletçiler yoksa Decathlon'dan Rockrider 340 alın keyfinize bakın 3 aydır kullanıyorum gayet güzel.
 
Kardeşim ben Btwin marka bisiklet kullanıyorum adamların garanti ve müşteri hizmetleri gayet iyi aldığın bisikletten memnun kalmama ihtimalin çok az istersen 2. el az kullanılmış Rockrider 520 alabilme imkanın varsa almanı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı