Hababam38
Hectopat
Merhabalar. Mayıs ayında bir sistem topladım.
RTX 2060.
Ryzen 5 3600.
2X Corsair Vengeance LPX 3000 MHz RAM.
ASUS B450 PRO GAMING.
Kasa Corsair Carbide Spec 05.
Bu ay 750-1000 TL arası bütçe ayırabilirim. Kasaya ve odaya biraz canlılık katma amacıyla renklendirme yapmak istiyorum, yani RGB ekipman seçimi yapacağım.
Yaklaşık 20 yıldır bilgisayar kullanırım ve neredeyse hiç mousepad kullanmadım. Şu an kullandığım çalışma masamda Mouse'u gayet rahat/pratik bir şekilde kullanıyorum ancak internette dolaşırken bununla karşılaştım. Sizce almaya değer mi?
www.incehesap.com
İşlemci soğutucu olarak Dark Freezer tercih etmeyi düşünüyorum, Artics Freezer 34 kasam ile uyumlu değil ne yazık ki.
Klavye olarak da orta halli RGB, beni üzmeyecek bir klavye aramaktayım.
RGB fan seçimi yapamadım, 2 adet almayı düşünüyorum. 2 adet Artics P12 almıştım ve gayet memnunum ancak kasayla birlikte gelen 2 fanı değiştireceğim.
Kulaklık olarak ise bu ay veya gelecek ay Arctic 1 almayı planlıyorum.
Ayrıca monitörün etrafına, kasaya ve odanın çeşitli yerlerine LED döşemek istiyorum, farklı bir ışıklandırma sistemi de olabilir.
Eklemek istediğiniz, yardımcı olmak istediğiniz bir durumda lütfen bu konuya mesaj yazmaktan çekinmeyiniz, desteğinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Not: Şu an idareten Piranha'nın klavye ve kulaklığını kullanıyorum ve hiç memnun değilim
Bu iki klavye arasında kaldım.
Logitech G213 Prodigy Klavye
HyperX Alloy Core RGB Membran Klavye
Hangisini tercih etmeliyim?
Cooler Master Hyper H410R 92 mm Rgb LED Fan Soğutucu
İşlemci soğutucu olarak bunu düşündüm.
Aerocool Kasa Fanı
HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık
Seçimlerim bu şekilde. Siz ne dersiniz?
RTX 2060.
Ryzen 5 3600.
2X Corsair Vengeance LPX 3000 MHz RAM.
ASUS B450 PRO GAMING.
Kasa Corsair Carbide Spec 05.
Bu ay 750-1000 TL arası bütçe ayırabilirim. Kasaya ve odaya biraz canlılık katma amacıyla renklendirme yapmak istiyorum, yani RGB ekipman seçimi yapacağım.
Yaklaşık 20 yıldır bilgisayar kullanırım ve neredeyse hiç mousepad kullanmadım. Şu an kullandığım çalışma masamda Mouse'u gayet rahat/pratik bir şekilde kullanıyorum ancak internette dolaşırken bununla karşılaştım. Sizce almaya değer mi?
GamePower GP700 RGB 700x300x4mm Gaming Mousepad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
İşlemci soğutucu olarak Dark Freezer tercih etmeyi düşünüyorum, Artics Freezer 34 kasam ile uyumlu değil ne yazık ki.
Klavye olarak da orta halli RGB, beni üzmeyecek bir klavye aramaktayım.
RGB fan seçimi yapamadım, 2 adet almayı düşünüyorum. 2 adet Artics P12 almıştım ve gayet memnunum ancak kasayla birlikte gelen 2 fanı değiştireceğim.
Kulaklık olarak ise bu ay veya gelecek ay Arctic 1 almayı planlıyorum.
Ayrıca monitörün etrafına, kasaya ve odanın çeşitli yerlerine LED döşemek istiyorum, farklı bir ışıklandırma sistemi de olabilir.
Eklemek istediğiniz, yardımcı olmak istediğiniz bir durumda lütfen bu konuya mesaj yazmaktan çekinmeyiniz, desteğinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Not: Şu an idareten Piranha'nın klavye ve kulaklığını kullanıyorum ve hiç memnun değilim
Bu iki klavye arasında kaldım.
Logitech G213 Prodigy Klavye
HyperX Alloy Core RGB Membran Klavye
Hangisini tercih etmeliyim?
Cooler Master Hyper H410R 92 mm Rgb LED Fan Soğutucu
İşlemci soğutucu olarak bunu düşündüm.
Aerocool Kasa Fanı
HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık
Seçimlerim bu şekilde. Siz ne dersiniz?
Son düzenleme: