1000 TL ekran kartı ve PSU önerisi

Girayyyy

Hectopat
Daha fazla  
Resimdeki hazır bilgisayarı almıştım. Ve ekran kartını değiştirmek istiyorum ve sanırım güç kaynağı yetmiyor. Tam bilgim yok bu konularda bu bilgisayara uygun bir güç kaynağı ve ekran kartı önerebilir misiniz ? (Mümkümse 1000TL'yi geçmesin)

Mevcut güç kaynağın nedir? Bakabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ayın başını beklemeni şiddetle tavsiye ederim. Ekran kartlarının hepsi tekrar stoklarda olacaklar ve kesinlikle çok çok ucuzlayacaklar. Ona göre de güç kaynağını ayarlarsın.

Güç kaynağına para harcamadan 600 lira civarına 1050 Ti alabilirsin.

Bütçeni 1000 TL üzeri yapabilirsen GTX 1060 ve 450W'lık bir PSU'da alabilirsin.

Bu ayın başını beklemeni şiddetle tavsiye ederim. Ekran kartlarının hepsi tekrar stoklarda olacaklar ve kesinlikle çok çok ucuzlayacaklar. Ona göre de güç kaynağını ayarlarsın.
Hocam peki RX serisi ekran kartı gelecek mi stoklara ?

Merhabalar, ASUS M70AD kodlu masaüstü bilgisayar aldım. Ekran kartını değiştirmek istiyorum. Bunun için PSU'yu değiştirmem gerekiyor ancak şuan piyasadaki PSU'lar anakartla uyumlu değil yani anakartta 24 pin yada 20 pinlik bir giriş yok İki tane küçük giriş var bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
[TBODY] [/TBODY]

Hocam peki RX serisi gelecek mı stoklara ?
Sorunu ben cevaplamak isterim. RX serisi stoklara gelicek ve fiyatları yüksek olacak ancak 2 hafta beklerseniz fiyatlar düşecektir.

Senin GTX 1060 fiyatlarından haberin var mı? Geçer biraz derken baya geçer demek istedin herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…