1000 TL F/P Klavye önerisi

Yusuf Şahan

Decapat
Daha fazla  
Bütçeyi beliryemedim, tamamen kafamdan salladım. Oyun oynamak için istiyorum. Bir de eski konularda bir klavye vardı, neredeyse bedavaydı, Temu'da satılan turuncu klavleyeydi. Onun gibi benim bilmediğim markalar var. Onlar hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirsiz dediğiniz için. Rakipsiz ürünlerden biri.
İnsan 1-2 kelime ile oynar be hocam, kopyala yapıştır yapmışsın. :D

Bütçeyi beliryemedim, tamamen kafamdan salladım. Oyun oynamak için istiyorum. Bir de eski konularda bir klavye vardı, neredeyse bedavaydı, Temu'da satılan turuncu klavleyeydi. Onun gibi benim bilmediğim markalar var. Onlar hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.
temuda satılan turuncu klavye dediğiniz ajazz dkm200 sanırım. Sarı siteden bulabilirsiniz 1000-1200 civarına. Onun dışında %60 boyut size uygunsa Geeky Gk61 önerebilirim.

Hocam şahsen Temu'dan kaçınmalısınız. Adamların ne gönderecekleri belli değil. Bir de klavyede istediğiniz kriterlerden bahsederseniz bulmak daha çok kolaylaşır hocam. Blue switch mi red swith mi %60 mı %80 mi?

Hocam şahsen Temu'dan kaçınmalısınız. Adamların ne gönderecekleri belli değil. Bir de klavyede istediğiniz kriterlerden bahsederseniz bulmak daha çok kolaylaşır hocam. Blue switch mi red swith mi %60 mı %80 mi?

Hocam sessiz olan red switch sanırım ondan olursa iyi olur ama fark etmiyor bej uzun ömürlü klavye arıyorum boyu önemli değil ne kadar iyiyse o.

Bütçe belirsiz dediğiniz için. Rakipsiz ürünlerden biri.
İnsan 1-2 kelime ile oynar be hocam, kopyala yapıştır yapmışsın. :D
Önce buraya açtım sonra oraya 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı