Kullanmadığım için kesin bir mikrafon öneremem fakat bm800 almak gibi bir pişmanlık yapmayın. Behringer C1U bakabilirsiniz. Sarı sitede 700TL'ye bulunur.
Kullanmadığım için kesin bir mikrafon öneremem fakat bm800 almak gibi bir pişmanlık yapmayın. Behringer C1U bakabilirsiniz. Sarı sitede 700TL'ye bulunur.
Razer Seiren Mini'ye bakabilirsin. Önümüzdeki günlerdeki (11-17 Temmuz) Amazon Prime Günleri'nde belki Razer Seiren X de indirime girebilir, göz önünde bulundurmakta fayda var.
Ses kalitesi olarak önerir misiniz? Dip ses, cızırtı gibi sorunları var mı? İnceleme videolarına pek güvenemediğim için soruyorum. Ses üzerinde çok oynamaya yapıyorlar çünkü.
Ses kalitesi olarak önerir misiniz? Dip ses, cızırtı gibi sorunları var mı? İnceleme videolarına pek güvenemediğim için soruyorum. Ses üzerinde çok oynamaya yapıyorlar çünkü.
X'i de, Mini'yi de kullandım. İkisinde de, yalnızca, mikrofon ile aranızda aşırı mesafe olduğunda (30cm+) bir cızırtı oluyor ama o da ufak bir ses düzenleyiciyle halledilemeyecek şey değil kanımca.
Hiç belli olmaz, Amazon TR bazen absürt indirimler yapıyor ama birkaç gün beklemeye değer mi bilemedim... Her geçen gün kur yükseliyor çünkü. Mini'yi ya da herhangi bir başka mikrofonu alıp kurtulmak mantıklı olabilir.