1000 TL Fare önerisi

Bütçe
1000 civarı üstüne cıkarım

FireStund5

Hectopat
Herkese merhaba, arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi 1000 TL civarinda FPS oyunları için bir Gaming mouse arıyorum. Kablosuz olsun. Marka takıntım da yok. Bu yüzden bütün önerilere açıgım. Şimdiden yardim eden, etmeyen herkese teşekkür ederim.

Aralarından yalnızca marka olarak Logitech'i kullandım. Gayet memnunum yalnızca birkaç ay sonra yan tuşları çalışmamaya başladı. Attığım modelleri kullanmadım fakat MSI'ın çok iyi olduğunu biliyorum mouse konusunda da. Sizi üzeceğini sanmam, keza Steelseries de öyle. Zaten genel olarak gaming'in dev markaları bunlar. Tecrübesi olan arkadaşlar belirtebilir.

Aralarından yalnızca marka olarak Logitech'i kullandım. Gayet memnunum yalnızca birkaç ay sonra yan tuşları çalışmamaya başladı. Attığım modelleri kullanmadım fakat MSI'ın çok iyi olduğunu biliyorum mouse konusunda da. Sizi üzeceğini sanmam, keza Steelseries de öyle. Zaten genel olarak gaming'in dev markaları bunlar. Tecrübesi olan arkadaşlar belirtebilir.
Ayriyeten, en çok DPI'ya sahip mouse aralarında Steelseries'miş. Ve muhtemelen en hafifi de odur. Hafif ve kablosuz mouse arıyorsanız sanki Steelseries'e yönelmek daha mantıklı. Ama ülkemizde mouse konusunda bu fiyat bandına çıkan fazla kişi olmadığı için deneyim eden ve ürün hakkında yorum yapan kişi sayısı da az olacaktır bunu da göz önünde bulundurmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı