Merhaba arkadaşlar, 1000 TL civarı fare arıyorum, orta parmaktan bileğime kadar olan uzunluk 21 cm ve tutuş şeklim ise fingertip ile claw arasında bir şey, önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, 1000 TL civarı fare arıyorum, orta parmaktan bileğime kadar olan uzunluk 21 cm ve tutuş şeklim ise fingertip ile claw arasında bir şey, önerilerinizi bekliyorum.
Fantech Kanata S Wireless WG9S Marka Fantech Model Kanata S Wireless WG9S Bağlantı Tipi Kablolu / 2.4Ghz (StrikeSpeed Wireless) Boyutlar 123* 67* 44mm Ağırlık 89g ± 1g (Alıcının ağırlığı hariç) Hz 1000Hz Dpi 400-12000 Sensör PixArt PAW3311 Switch Huano Blue Shell White Dot 20 Milyon Tıklama Pil...
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...