1000 TL fare önerisi

enesce

Femtopat
Daha fazla  
1753699653193.png

1753699699752.png

1753699709154.png

1000 TL bu fareler hoşuma gitti aksi olmazsa SteelSeries olanı alacağım. Makro olan bildiğiniz önerebildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz?

Buraya attığı bütün fareler kronik scroll sorunlu bu bütçede yaşatmayan fareler çok nadirdir ki yüksek bütçedede çıkabiliyor scroll meselesi.

Rival 3 şimdi bende tekerlek yerinden çıktı geride takamiyorum kullanamiyorum nasıl tamir edeceğim onu da bilmiyorum hocam.

1 yıldır kullanıyorum. İster bluetooth ister 2.4 ile baglayabiliyorsunuz. Şarjı hâla ilk günkü gibi iyi gidiyor ki zaten kabloyla da baglanabiliyorsunuz. Ben bu mouse ile valorant falan oynuyorum ve kabloluyla aynı gecikmesi yani yok. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 yıldır kullanıyorum. İster bluetooth ister 2.4 ile baglayabiliyorsunuz. Şarjı hâla ilk günkü gibi iyi gidiyor ki zaten kabloyla da baglanabiliyorsunuz. Ben bu mouse ile valorant falan oynuyorum ve kabloluyla aynı gecikmesi yani yok. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ek olarak mouse un kendi yazılımı var oradan her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Fiyatına göre premium ürün diyebilirim.

Ek olarak mouse un kendi yazılımı var oradan her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Fiyatına göre premium ürün diyebilirim.
VXE R1'e göre çok düşük seviyede. Sensörü olsun MCU'su olsun her yönden VXE R1 üstün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı