Eki Görüntüle 2544327
Eki Görüntüle 2544329
Eki Görüntüle 2544330
1000 TL bu fareler hoşuma gitti aksi olmazsa SteelSeries olanı alacağım. Makro olan bildiğiniz önerebildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 2544327
Eki Görüntüle 2544329
Eki Görüntüle 2544330
1000 TL bu fareler hoşuma gitti aksi olmazsa SteelSeries olanı alacağım. Makro olan bildiğiniz önerebildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz?
steelseries prime+ model kullanıyorum yaklaşık 8 aydır öneririm.Eki Görüntüle 2544327
Eki Görüntüle 2544329
Eki Görüntüle 2544330
Rival 3 bende vardı güzel ama tekerlek sorunu algilama sorunu falan var kronik yani başka modellere bak.
Buraya attığı bütün fareler kronik scroll sorunlu bu bütçede yaşatmayan fareler çok nadirdir ki yüksek bütçedede çıkabiliyor scroll meselesi.
Rival 3 şimdi bende tekerlek yerinden çıktı geride takamiyorum kullanamiyorum nasıl tamir edeceğim onu da bilmiyorum hocam.
Ek olarak mouse un kendi yazılımı var oradan her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Fiyatına göre premium ürün diyebilirim.1 yıldır kullanıyorum. İster bluetooth ister 2.4 ile baglayabiliyorsunuz. Şarjı hâla ilk günkü gibi iyi gidiyor ki zaten kabloyla da baglanabiliyorsunuz. Ben bu mouse ile valorant falan oynuyorum ve kabloluyla aynı gecikmesi yani yok. Kesinlikle tavsiye ederim.
VXE R1'e göre çok düşük seviyede. Sensörü olsun MCU'su olsun her yönden VXE R1 üstün.1 yıldır kullanıyorum. İster bluetooth ister 2.4 ile baglayabiliyorsunuz. Şarjı hâla ilk günkü gibi iyi gidiyor ki zaten kabloyla da baglanabiliyorsunuz. Ben bu mouse ile valorant falan oynuyorum ve kabloluyla aynı gecikmesi yani yok. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ek olarak mouse un kendi yazılımı var oradan her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Fiyatına göre premium ürün diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.