Ss prime alınabilir.Kablolu mouse mu kablosuz mouse mu alsam bilemedim. Sizce?
Glorious Model O bizzat kullanıyorum ve inanılmaz bir mouse.
Kötü sensör? Malzeme kalitesi eh meh? Dostum şaka mısın?Kötü sensör malzeme kalitesi eh meh. Alınmaz.
Kötü sensör malzeme kalitesi eh meh. Alınmaz.
Kablolu mouse mu kablosuz mouse mu alsam bilemedim. Sizce?
Kötü sensör? Malzeme kalitesi eh meh? Dostum şaka mısın?
Bu konuya bir göz atmanı tavsiye ederim.Glorious Model O İnceleme
Son zamanlarda elime birçok hafif fare geçti ve model O isimli fareyi diğerleri ile karşılaştırarak ve 1-2 aylık kullanım süremi aktaracağım. İlk öncelikle bu fare insanların gözünde sanki Fortnite oyuncuları içinmiş gibi davranılıyor. Fakat ben bunu göre karşılaştırma yapmayacağımı belirtim...www.technopat.net
Kendi fikrim şu ki kulaklık haricindeki çevre birimlerini kablosuz almanın çok bir anlamı yok.
Bunların kasası sorunlu hocam iyi günler.Her konuda daha önde hocam SS Prime? Kullanıcı yorumu sadece kronik sorunu olup olmadığını belirler.SteelSeries Prime - Glorious Model O Karşılaştırması - Epey
Epey - SteelSeries Prime - Glorious Model O özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bunların kasası sorunlu hocam iyi günler.
%100 denk gelmiyor ben almıştım kendimden biliyorum benimki sıkıntılı gelmişti. Bildiğiniz alt kısmı gevşekti.Kaynak var mı? Daha önce hiç sorun yaşayan görmedim. İlla 1 2 sorun yaşayan vardır ama kronik bir sorun varsa kanıt atarsanız şahane olur.
%100 denk gelmiyor ben almıştım kendimden biliyorum benimki sıkıntılı gelmişti. Bildiğiniz alt kısmı gevşekti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.