1000 TL fare önerisi

Kötü sensör malzeme kalitesi eh meh. Alınmaz.
Kötü sensör? Malzeme kalitesi eh meh? Dostum şaka mısın?

Kötü sensör malzeme kalitesi eh meh. Alınmaz.
Bu konuya bir göz atmanı tavsiye ederim.

Kablolu mouse mu kablosuz mouse mu alsam bilemedim. Sizce?

Kendi fikrim şu ki kulaklık haricindeki çevre birimlerini kablosuz almanın çok bir anlamı yok.

Kötü sensör? Malzeme kalitesi eh meh? Dostum şaka mısın?

Bu konuya bir göz atmanı tavsiye ederim.

Kendi fikrim şu ki kulaklık haricindeki çevre birimlerini kablosuz almanın çok bir anlamı yok.

Her konuda daha önde hocam SS Prime? Kullanıcı yorumu sadece kronik sorunu olup olmadığını belirler.

Kaynak var mı? Daha önce hiç sorun yaşayan görmedim. İlla 1 2 sorun yaşayan vardır ama kronik bir sorun varsa kanıt atarsanız şahane olur.
%100 denk gelmiyor ben almıştım kendimden biliyorum benimki sıkıntılı gelmişti. Bildiğiniz alt kısmı gevşekti.

O biraz benim bahtıma denk gelmişti.

Hocam aynı sorunu yaşayan birini buldum.

"
Güncelleme: Şu anda farede birkaç problem yaşamaktayım. Kaliteli olduğuna kanaat getirdiğim kasa maalesef kanaat ettiğim gibi kaliteli değilmiş. Alt kasanın montajında kusur var. Dokununca anlayabiliyorum tam oturtulmamış. Hani baskı yapma falan yok bayağı dokununca ses geliyor ve kasanın hafif hareket ettiğini bağlanma hattında elimii tutunca net bir şekilde anladım. Ayrıca fareyi mousepade koyup çektiğim her seferde ses çıkarıyor ve rahatsız ediyor. İşin en kötü yan ses bazen çıkıyor bazen çıkmıyor o yüzden tam sorun kaynağı ne onu da tespit edemiyorum. Alt kasadan olduğunu düşünüp kasayı sabitlemek adına bantlar kullandım ve ses kesilmedi. 700 lira verdiğim fareden böyle bir deneyim yaşamak üzdü. Legion M600'den çok bir farkı kalmadı diyebilirim. İlk fırsatta garantiye göndereceğim. Garantiden dönüşte farenin durumu hakkında gene güncelleme yaparım.

Güncelleme2: 10 Mart günü faremi değişim veya iade talebiyle garantiye göndermiştim. Bugün ne oldu acaba diye bakınca 20 günü geçtiğini fark edince hemen mediamarkta gidip ürünün durumunu sordum. Ellerinde Prime kalmadığı için ürünün muadilini teslim edebiliriz veya para iadesi yapabiliriz dediler. Muadil ürün konusunda net bir bilgi vermeyince direkt Iade'yi seçtim. Kartla ödeme yapmıştım, nakit biçminde iademi aldım. Alt kasası dışında memnun kalmıştım fareden aslında ama yolu açık olsun ne diyelim. Şu an için bütçemi arttırmaya karar verdim ve model D Wireless modeliyle ilgileniyorum

"

%100 denk gelmiyor ben almıştım kendimden biliyorum benimki sıkıntılı gelmişti. Bildiğiniz alt kısmı gevşekti.

İade edersiniz yenisini alırsınız. Bende başta glorius a laf atmıştım kusura bakmayın hafif araştıma sonrasında dediğim kadar kötü olmadığını fark ettim. Ama hala bu fiyat bandında SS Prime özellik açısından daha iyi. İyi sosyaller hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı