Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 2 Ekim 2015 #21 Namelessone1905 dedi: Teşekkürler sevdim seni gerçek bir bilgisayar uzmanısın. Windows XP unutulabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hayır
Namelessone1905 dedi: Teşekkürler sevdim seni gerçek bir bilgisayar uzmanısın. Windows XP unutulabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hayır
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2015 #22 Dryus dedi: Kesinlikle hayır Genişletmek için tıkla... İmzamdaki yazı güzeldir. XP ile bilgisayar kullanmayı öğrendik biz. Bugün hastaneye gittim klasik tema ile XP vardı.
Dryus dedi: Kesinlikle hayır Genişletmek için tıkla... İmzamdaki yazı güzeldir. XP ile bilgisayar kullanmayı öğrendik biz. Bugün hastaneye gittim klasik tema ile XP vardı.