1000 TL GA-M68MT-S2 AMD Athlon X4 645 Sistem Yükseltme Önerisi

patatess

Hectopat
Katılım
23 Ekim 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkdaşlar anakartım oldukça eski sayılır farkındayım. Adobe ürünleri kullanırken donmalar yüzünden oldukça sıkıldım. Ve yeni PC almak yerine bu sistemi biraz güncellemek istedim. 1000 Lira gibi bir bütçe ile RAM, işlemci ve SSD almayı düşündüm.
Anakartın sitesinde yazan işlemci adları şu şekilde ve şu an satılan işlemciler genelde bu listede yok. Liste tekrardan güncellenmediği için olabilir mi? Ben sadece soket tipi uyuyorsa alıp kullanabilir miyim bunu bilmiyorum. Aynı şekilde aynı site üzerinde RAM desteğine baktığım zaman listede 8 GB'lik bir RAM göremiyorum. Anakartın 2 yuvası var ve totalde 16 GB'ye kadar destek verdiğini söylüyor. Fakat dediğim gibi listede 4 GB üzerinde bir RAM'e referans vermemişler.

Tüm bunların haricinde, şu anki sistemim:
  • AMD Athlon 4X 645
  • RAM 4 GB 1600 MHz
  • Ekran Kartı 9500 GT
Biraz daha güçlü işlemci, 16 GB RAM ve SSD ile Adobe programlarında artış sağlayabilir miyim? Kastettğim render süresi değil. Bu işten para kazanmayı düşünmediğim için o açıkçası ikinci planda. Fakat program içinde çalışırken takılmadan rahat çalışabilmek istiyorum.

Bütün bu bilgisizliğimle bu gün 1500 TL oyun PC'si toplama rehberini gördüm. O sisteme 8 GB değil 16 GB RAM ve 240 GB SSD ile takviyelesem benim işimi çözer mi dersiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı