1000 TL gamepad önerisi

angeleyes

Picopat
Daha fazla  
Tercihen kablosuz gamepad olmasını istiyorum. Sadece hikayeli oyunlar oynarken ve FIFA kariyer yaparken kullanıcma o yüzden öyle çok teknik bir şey olmasa da olur. Sadece kablosuz olması ve sıkıntı çıkartmadan taktığım gibi rahatça Steam'den vs oyunumu oynamak için almak istiyorum.

F710 bakabilirsin. O bütçeye kaliteli sayılabilecek alternatif yok.

F710 aldım kullanıyorum evet o fiyata idare edecek bir gamepad ama sert tuşları vs derken bence ikinci ele temiz gamepad bulunabilir.

Son düzenleme:
O bütçe civarında F710 bakılabilir fakat önermem. Bütçenizi iki katına çıkarıp Amazon.com.tr alın geçin derim. Çıkmazsa biraz daha altına Aliexpress'ten vs. 8BitDo Ultimate C 2.4G bakın.
Çin tarafına baktım ve gümrükten sadece kablolusu geçeceği için önermedim.

O bütçe civarında Logitech F710 bakılabilir fakat önermem. Bütçenizi iki katına çıkarıp 8BitDo Ultimate 2C Wireless alın geçin derim.

Hocam hadi biraz arttırın deseniz anlıyacağımda 2 katına nasıl çıkarıyım F710 iyi gibi ama biraz eski modern oyunlarda sorun çıkartır mı?

F710 aldım kullanıyorum evet o fiyata idare edecek bir gamepad ama sert tuşları vs derken bence ikinci ele temiz gamepad bulunabilir.
İkinci el genelde sorun çıkartıyor diyorlar gamepade falan

O fiyata o kadar kalite bulabilirsiniz. İdare edecek kalitede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…