1000 TL gamepad önerisi

Gidip sahte PS4 kollarına para vermek yerine kaliteli garantisi olan bir markaya para vermek daha mantıklı.

Son düzenleme:
Butce cikarsa veya Parolapara kampanyalarini vs kullanmadiysan onlarla:

Veya sarı siteden Machenike G1 Pro bakabilirsin 1000-1200 bandinda bulunabiliyordu. Pek secenek yok bu butcede.

Param var ama 1400 TL vermek istemiyorum. Normalde G1 alacaktim da emin de degilim ya kullanmazsam diyorum icimden. O yuzden cok para vermek istemiyorum yani.

F310 ve F710 gamepad aşırı derecede eskidi artık. Şu an alınacak hiçbir artısı yok. Bu oyun kolları konforsuz ve el ağrıtıyorlar. X10, Fantech gibi daha kaliteli oyun kollarına yönelmeye çalışın. Asla F310, F710 alma. F710 fiyatına gidersin daha iyi bir gamepad alırsın zaten.

Param var ama 1400 TL vermek istemiyorum. Normalde G1 alacaktim da emin de degilim ya kullanmazsam diyorum icimden. O yuzden cok para vermek istemiyorum yani.

F310 vs gibi çöpleri alıp keyifsiz kullanacağınıza bunu alın oynadığınız oyundan ziyade gamepadden de zevk alırsınız.

Şu Gamepad'ler F310 aldığım zamanlarda olsaydı keşke.

Ben iki tane DS4 bir tane Monster Clutch bir tane F710 bir tane de easy SMX X15 kullandım. Keşke bunlardan birini alsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…