O ozan deniz mert Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 Max 1000 TL olacak sekilde bir kontrolcu ariyorum ama cok kararsizim. Önerilerinizi bekliyorum.
EfeAkkaya Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 5.842 Makaleler 1 Çözümler 41 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim. Monitör: MSİ G274 QPF QD Kulaklık: HyperX Alpha Wireless Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Klavye: Z11 Telefon: S20FE GamePad: GC30 V2 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Ve Donanım(Öğrenci) 11 Aralık 2023 #2 Biraz çıkıp tercih edebilirsiniz. MSI Force Gc20 V2 White Pc/android Kablolu Beyaz Gamepad - Fiyatı, Yorumları MSI Force Gc20 V2 White Pc/android Kablolu Beyaz Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Biraz çıkıp tercih edebilirsiniz. MSI Force Gc20 V2 White Pc/android Kablolu Beyaz Gamepad - Fiyatı, Yorumları MSI Force Gc20 V2 White Pc/android Kablolu Beyaz Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com