1000 TL Gaming laptop soğutucu önerisi

Haise07

Femtopat
Katılım
22 Haziran 2023
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir Gaming laptop aldım. Yaz aylarındayız ve oyun oynarken işlemci 92 93 dereceyi görüyor. Bazı kişiler zarar vermez demiş ama gene de bildiğiniz gibi fiyatlar pahalı olduğundan tedirgin oldum. O yüzden iyi soğutacak bildiğiniz kullandığınız soğutucu var mı? 85 90 dereceyi geçmese bile yeter, bir öneriniz var mıdır?
 
Vakumlu sğutucular var kullandınız mı forumlarda büyük ihtilaf var bu konuda merak ettiğim için soruyorum masaüstü kullanıcısıyım.
Bir ara araştırdım ama dediğiniz gibi bir kısım fanlara zarar vereceğini düşünüyor risk almak istemediğim için kullanmadım. Şuan fan sayısı az (mümkünse 1 tane büyük fanlı), bilgisayara temas eden yüzeyi ısı iletimi yüksek bir malzemeden yapılmış bir soğutucu arıyorum.
 
Bir ara araştırdım ama dediğiniz gibi bir kısım fanlara zarar vereceğini düşünüyor risk almak istemediğim için kullanmadım. Şu an fan sayısı az (mümkünse 1 tane büyük fanlı), bilgisayara temas eden yüzeyi ısı iletimi yüksek bir malzemeden yapılmış bir soğutucu arıyorum.

Bulduğunuzda buraya da atar mısınız konu sahibi de faydalansın.
 

Geri
Yukarı