MustafaTKP Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 35 28 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. 1000 TL'ye güzel bir oyuncu faresi istiyorum. Kablolu kablosuz fark etmez bir de sizce mouse pad alınır mı?
Merhaba arkadaşlar. 1000 TL'ye güzel bir oyuncu faresi istiyorum. Kablolu kablosuz fark etmez bir de sizce mouse pad alınır mı?
ornitorenk Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 MustafaTKP dedi: Merhaba arkadaşlar. 1000 TL'ye güzel bir oyuncu faresi istiyorum. Kablolu kablosuz fark etmez bir de sizce mouse pad alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır mı derken, alacaksan IKEA'dan alabilirsin linklerim istersen.
MustafaTKP dedi: Merhaba arkadaşlar. 1000 TL'ye güzel bir oyuncu faresi istiyorum. Kablolu kablosuz fark etmez bir de sizce mouse pad alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır mı derken, alacaksan IKEA'dan alabilirsin linklerim istersen.
MustafaTKP Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 35 28 Kasım 2023 #3 ornitorenk dedi: Alınır mı? Derken, alacaksan IKEA'dan alabilirsin linklerim istersen. Genişletmek için tıkla... Gerek olur mu diye demiştimde aldım bile yine de teşekkürler.
ornitorenk dedi: Alınır mı? Derken, alacaksan IKEA'dan alabilirsin linklerim istersen. Genişletmek için tıkla... Gerek olur mu diye demiştimde aldım bile yine de teşekkürler.
ornitorenk Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 Mouse Steelseries Prime bakabilirsin elin orta ya da büyükse ve palm/claw tutuyorsan, yine de palm için daha iyi.
Mouse Steelseries Prime bakabilirsin elin orta ya da büyükse ve palm/claw tutuyorsan, yine de palm için daha iyi.