1000 TL gaming mouse önerisi

Bütçe
1000

ofaarii

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Laptopuma yeni oyun için bir mouse almak istiyorum. Önceden Logitech G102 kullanıyordum maalesef miadını doldurdu. Kullandığım mouseden memnundum işimi görüyordu. Çoğunlukla rekabetçi FPS oyunları ve gündelik kullanım için bir şey arıyorum. Bütçem 1K şunları buldum ama nasıllar hiç bilmiyorum hangisini almalıyım ya da başka bir öneriniz olur mu?

Razer almanızı tavsiye ederim. Razer sizi uzun süre götürür.

İnsanlara şu ıvırı zıvırı önermekten ne zaman sıkılacaksınız merak ediyorum, aldırıyorsunuz yok "sensörü şöyle, Hz i böyle" diye sanki aiminde çok büyük bir değişiklik olacak da ahhahah. O özellikler yüksek seviyelerde seni öne taşır, o da yarım adım falan. Milisaniyelerle oynayan oyuncular için geçerli ki o da zaten sistemin, monitörün yeterliyse sonra mouse geliyor. Bu dandik ürünler hiçbir zaman sundukları özellikleri veremiyorlar, yorumlarda da belli zaten mouselerin ağzı yüzü kaymış. Alsın taş gibi Razer 5 yıl götürür.

Dosya Ekleri

• lomocolollo.PNG
    22,5 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Deathadder essential güzel mouse fakat kronik tekerlek sorunu hala çözülmedi sanırım yorumlarda da belirtilmiş.
Bu bütçede SS Prime+ güzel bir tercih olacaktır.

Güzel öneri.

öyle bir kaide yok, viper v2 lerin orta tekerleği çöp 8 ayda dönmemeye başlıyor. Dünya kadar şikayet okuturum sana razer ile ilgili, sabaha kadarda tartisabilirim. Razer olduğu veya logitech olduğu en iyi olduğu anlamına gelmiyor. Bu sektörde razerdan iyi bin tane marka var. Razer toplama bir marka sadece dış plastiğini kendisi üretiyor, içinde kullandığı sensör 3950, mcusunu nordic üretiyor, switchleri omron. razera kadar pulsar var ninjutso var, çok daha iyi fiyat performans ürünleri var. Adam burada 1000 liralık ürün istemiş. 1000 liraya razerin bu fiyatta 120 gramlık kablolu takozları var onlarda işe yaramaz.

Furylevel z1 se den şaşma. Adı bilindik popüler diye eski takoz 5 para etmez ürünleri alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…