ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.885 Çözümler 7 10 Ekim 2021 #1 Akustik gitara başlamak istiyorum ve en azından çok kötü olmayan bir gitar istiyorum, gitar önerisinde bulunabilir misiniz? Bütçe: 1000
Akustik gitara başlamak istiyorum ve en azından çok kötü olmayan bir gitar istiyorum, gitar önerisinde bulunabilir misiniz? Bütçe: 1000
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #2 SX SD204 Dreadnought Akustik Gitar (Natural) | doremusic SX SD204 Dreadnought Akustik Gitar (Natural) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın! www.do-re.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biraz bütçe artırabilirseniz tabii.
SX SD204 Dreadnought Akustik Gitar (Natural) | doremusic SX SD204 Dreadnought Akustik Gitar (Natural) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın! www.do-re.com.tr Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biraz bütçe artırabilirseniz tabii.