1000 TL GTX 750 sistem toplama

-AhmetTuran-

Hectopat
1000 TL bütçem var, bir GTX 750'yi aliexpressden ikinci el 200 TL'ye alıcam, nasıl bir sistem toplayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 TL bütün sistem için yetersiz miktar. 2. el parçalar için minimum 1600 TL'ye çekilmeli. Ardından Xeon veya Pentium tabanlı bir sistem toplanır GTX 750 ile.

Neden yetersiz olsun? 500 TL bile bilgisayar topladığımız zamanlar oldu. 1000 TL yeter, hatta az daha zorlanırsa SSD bile eklenir. Bütçe 1600 TL olsa X3440 + GTX 970 sistem önerisi yapılabilirdi.

Aliexpress'ten toplamak için yeterli tabii ki. Ben ülkemiz için konuşuyorum. Daha önce de denk geldim, sadece Aliexpress'ten böyle ucuz sistemler öneriyorsun. Ama alıcıyı düşündüğün falan yok. Bu adam bunu aldıktan sonra sorun yaşar mı, Aliexpress'ten aldığı 400 TL'lik orijinal olup olmadığı bile belli olmayan bileşenlere, ekran kartlarına güvenebilir mi falan.

Karar kullanıcının tabii ki, ben önermiyorum.

Ben sistemi Aliexpress'ten önermiyorum. Sahibinden sitesinden öneriyorum. Bütçe yeterli miktarda ise Kasa ve Güç Kaynağını sıfır öneriyorum. Kafadan direkt 1000 TL yetmez diyen siz düşünüyorsunuz da ben mi düşünmüyorum. Her bütçeye uygun bilgisayar önerisi yaptım. O adam aldıktan sonra sorun olmaması için iyi araştırıp iyi öneriler yapıyorum. Önce siz benim kadar alıcıyı düşünün, alıcının bütçesini düşünün, ondan sonra bana alıcıyı düşündüğün falan yok deyin. Ekran kartını da Aliexpress'ten önermiyorum bu arada. Gerektiği, bütçenin sıkıştığı durumlarda öneriyorum. Kartı alıp sorun yaşamasını istemediğimden, geri bildirimleri yüksek, güvenilir satıcılardan öneriyorum. Ekran Kartı olarak da genelde Sahibinden.com'dan öneri yapıyorum. Siz benim bu zamana kadar önerilerimi dikkatli okuyun. Ondan sonra yorum yapın.

Kafadan 1000 TL yetmez demiyorum. Bunu araştırarak söylüyorum. Öneri yapmak için öneri yapmıyoruz. Her şeyden önce dengeli bir sistem için çok kısıtlı bir bütçe. Daha iyi alternatifler ve daha dengeli bir sistem için bütçe yükseltme önerisi sunuluyor.

Ben de kafadan 1000 TL yeter demiyorum. Ben de yıllardır yapmış olduğum araştırmalarıma dayanarak söylüyorum. Öneri yapmak için öneri yapsam dakikalarımı harcayıp her ilanı tek tek özenle seçip sistem önerileri yapmazdım. 1000 TL gayet de dengeli sistem kurulabiliyor. Bütçe daha yüksek olursa tabii ki daha iyi öneriler yapılabilir. Ben, eldeki bütçenin yetersiz olmadığını söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…