Merhabalar. Benim sistemim soyle;
Intel pentium g2130 3.20ghz 2 cekirdek
Powercolor radeon hd 5670 1gb 128 bit ddr 3
4gb tek kanal 1333 ddr3
Gigabyte h61m -s2pv 1155 ddr 3 anakartt.
Son olarak, Yillarin kasasi Sagitta Raidmax 450 watt (+80degil)
Islemci ve anakart alilali 1 sene oldu. Ekran karti ve digerleri yaklasik 3-4 senelik. Simdilik 1000tl butce var. Az biraz artabilir. Ben bu bilgisayara mumkunse anakart degistirmeden yenilik yapmak istiyrum. Aklimda ayni ramden bir tane daha alip 8 yapmak, bir psu ve islemci+ekran karti var. Simdilik ekran karti da olabilir, islemciye sonra bakariz. Butce 1200u filan gecmez..
Sizden adam akilli guc vericek, yari yolda birakmayacak, 500tllik ekran kartlarini tasiyacak bir psu onerisi ardindan bir ekran karti onerisi ardindan yazin sonlarina dogru bir islemci onerisi bekliyorum. Rami 8 yapicam ama, o cok para tutmuyor zaten.
Bu dediklerim bu anakart uzerinde etkili olur mu ? Yoksa ben direk hicbir şeyi kurcalamadan, bir ps3 alip, 3-5 sene takilsam mi ?
Bilgisayarimin yuklu oldugu zaman bir tek oyun. Render filan hiic yok.
Sunu da ekliyeyim, ben hicbir zaman oyu larin full de calismasini istemem. Bu aralar; Bo 2 multiplayer, Bf 3 multiplayer, DayZ, oyunlarinj oynuyorum. Hepsi 1024*768. Medium-low arasi. Su Bo 2yi bari fullde oyniyayim yeterli. Dayz biraz daha akici olsa yeterli. Bir de Call of Duty Ghosts' u 1024*768 medium-low acsa benim icin yeterli
bunlari goz onune alirsaniz memnun edersiniz.
Herkese tesekkurler.