1000 TL i7 960 Sisteme Ekran Kartı, Depolama ve Klavye Tavsiyesi

Depolamaya bütçen yetmeyecek olsa bile RX470 almalısın. Depolamayı paranı biriktirip kısa sürede alabilirsin ama ekran kartını her zaman alabilecek durumun olacağını sanmıyorum. SSD yoksa eğer 240GB giriş seviyesi bir SSD düşünebilirsin. SSD'ye sahipsen 1TB 7200RPM hızında çalışan bir HDD almanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar gtx 960 mı rx 470 mi arada 200 tl ye yakın fark var aralarındaki performas farkına değer mi sapphire markasını daha önce kullanmadım pek güvenemiyorum.

Arkadaşlar gtx 960 mı rx 470 mi arada 200 tl ye yakın fark var aralarındaki performas farkına değer mi sapphire markasını daha önce kullanmadım pek güvenemiyorum.

200TL fiyat farkına kesinlikle değecektir. Sapphire eskisi gibi değil, kendini "Nitro" serisi ile düzeltti. Şahsen Sapphire HD 7870 kullanıyorum. GTA V'i yüksek ve çok yüksek ayarlar arasında overclock uygulanmış bir şekilde oynarken 82 dereceyi geçmedi ki ekran kartı "Nitro" serisi bile değil. Sapphire'in RX 470 modelini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı