1000 TL ile 2200G sisteme ne alınabilir?

O zaman dolap uygulamasına bak sarı siteden daha çok ilan var ve daha makul fiyatlara çekebiliyorsun. Bir de hocam anakart önceliğin değilse 1000 TL'ye 2200G için ekran kartı diye başlık açsanıza. Zaten kafanızda belirlemişsiniz ne alacağınızı.

Hocam güzel ekran kartı bulamazsam anakart ve RAM'i değiştireceğim ek olarak da HDD ekleyeceğim.

Acele etmeyin derim. Mining furyasının temmuz'da sona ereceğine adım gibi eminim. 1 ay sıkın dişinizi, sonra temiz bir ekran kartı bulursunuz 1200 bandında.

Acele etmeyin derim. Mining furyasının temmuz'da sona ereceğine adım gibi eminim. 1 ay sıkın dişinizi, sonra temiz bir ekran kartı bulursunuz 1200 bandında.
Umarım ama her geçen gün fiyatlar artıyor ve korkuyorum. 1000 TL'ye ikinci el RX570 bulunuyordu.
@Itechin.g hocam bu arada dolap dediğiniz site bu site mi?

Acele etmeyin derim. Mining furyasının Temmuz'da sona ereceğine adım gibi eminim. 1 ay sıkın dişinizi, sonra temiz bir ekran kartı bulursunuz 1200 bandında.

İnşallah hocam ben bu furya başlamadan önce 650 TL'ye RX570 almıştım şu anda fiyatları 3K ya çıktı.
Umarım ama her geçen gün fiyatlar artıyor ve korkuyorum. 1000 TL'ye ikinci el RX570 bulunuyordu.
@Itechin.g hocam bu arada dolap dediğiniz site bu site mi?

Evet o site hocam.

İnşallah hocam ben bu furya başlamadan önce 650 TL'ye RX570 almıştım şu anda fiyatları 3K ya çıktı.
En iyisi bekleyelim o zaman hocam.
Evet o site hocam.
Tamam hocam.
Hocalarım GTX 770 buldum 1000 TL'ye. Kendisi GeT ile uğraşamam ama canlı olarak görüntülü sohbette test yaparım ve İstanbul'dan elden veririm diyor. Şehir dışına ise ilk para sonra kargo diyor.
Bir tane de GTX 780 buldum 1600 TL'ye. Kendisi GeT kabul ederim diyor ve canlı olarak görüntülü sohbette test yaparım diyor. Eğer ondan alacaksam Sahibinden.com üzerinden GeT ile satın alacağım.
Sizce GTX 770'i alan kişiden satın alınır mı? GTX 780 1600 TL'ye değer mi? Ya şimdi GTX 770 para bulabilirsem GTX 780 alacağım ya da fiyatların düşmesini uzun bir süre bekleyeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı