1000 TL ile işlemci, ekran karti ve RAM önerisi

Yani çok eski açamiyorumda bilgisayari yani galiba Intel atom falan işlemcisi.

Bir de RAM ve ekran karti.

Maalesef ki 1000 TL'ye sıfır bir sistem şu an için pek mümkün değil.
Sistem kasa, PSU, anakart, işlemci, RAM ve ekran kartıyla oluşuyor ki ancak ikinci el alabilirsiniz.

Bu iki bileşeni ikinci el bulur alırsanız sizin için güzel olur.
APU bir işlemci olduğu için yanına ekran kartı takmadan da görüntü alabilirsiniz.
Kalan bütçe ile RAM alırsınız yine ikinci el olmak şartıyla tavsiyem 4*2 GB olarak almanız.
PSU ve kasa elinizde var diye düşünüyorum.

Bir GT 710 falanda mi alinamaz RAM ile birlikte?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamayın fakat 1000 TL'ye günahını satmıyor millet. GT 710 ikinci elde 400-500 TL zaten. APU işlemci ile GT 710'dan daha iyi performans alırsınız boşuna GPU'ya para yatırmayın.
yanliş anlamam sağolun yardimci olduğunuz için yani ankart ne işe yariyor

Yanlış anlamam sağ olun yardimci olduğunuz için yani ankart ne işe yariyor.

Sistem bileşenleri anakarta takılıyor veri aktarımı ve bileşenlerin çalışmasını sağlıyor. Anakart, RAM, işlemci, PSU ve disk olmadan bir bilgisayardan söz edilemez. Ve biri eksik veya hasarlı olursa hiçbir şekilde çalışmaz.

Bence alma ileride pişman olursun, zaten adam akıllı bir sistem de toplayamazsın. İllaki alacağım diyorsan 2. ellere yönelmelisin.

ozaman 3000 tl ye yukseltebilirmiyim bu beni zorlar ama yinede sorayım dedim size zahmet olmazsa önerilerinizi bekliyorum

O zaman 3000 TL'ye yukseltebilir miyim bu beni zorlar ama yine de sorayım dedim size zahmet olmazsa önerilerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…