1000 TL Intel i3 3220 Radeon HD 6850 Sisteme CPU ve GPU Önerisi

Helldren

Hectopat
Katılım
12 Ekim 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 2012 senesinde topladığım PC, ne yazık ki dökülmeye başladı. Ben de küçük bir upgrade yapmak istedim. Mantıklı olmaz ise, biraz daha para biriktirip sistemi tamamen yenilerim diye düşünüyorum. Öncelikle anakartım buna yetersiz ise ve upgrade'i desteklemez ise hiç yenileme işine girmeyeceğim.

Anakart: ASRock H61M-DGS
İşlemci: Dual Core Intel Core i3-3220, 3300 MHz (33 x 100)
Paket Türü: 1155 Contact FC-LGA
RAM: 8 GB DDR3
Ekran kartı: HD Radeon 6850
Güç Kaynağı: Arkadaşlar teknoloji özürlüyüm biraz mazur görün. Resmini çekip paylaşayım ben hiçbir şey anlayamadım.
164.jpg

Son olarak arkadaşlar, eğer ki 1000 TL'ye bu sistemi yenilemeye değmez ise, hiç bulaşmamayı düşünüyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim. İhtiyacım sadece işlemci ve ekran kartı üzerine. Güç kaynağımı da söylerseniz sevinirim. İyi forumlar.

Edit: Anakartın uyumlu olduğu CPU'lar(işlemciler) detaylı bir şekilde linkte mevcut. Ancak hangisi iyidir, alınacak ekran kartıyla uyumludur bilemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin eski ama hala güçlü sayılabilecek bir sistem. PSU gayet kaliteli. İşlemciyi 1155 soketli İ5 modellerinden alıp, ekran kartını RX 470 alabilirsin. Elindeki ekran kartı da piyasadaki giriş seviyesi çoğu karttan daha performanslı, eski olmasına rağmen.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı