1000 TL Intel i5 2400 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Pyrrhon

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bu ekran kartını yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum bir problem çıkarmamıştı ta ki bugüne kadar. Bir anda yaşanan donmadan sonra bilgisayara reset attım fakat monitörümden aldığım görüntü parçalanmış dağılmış karıncalanmış kesik kesik çizgiler oluşmuştu ve bir müddet sonra daha fazla ekrana görüntü işleyemiyordu. Şu an onboard bir şekilde devam ediyorum kullanmaya, ekran kartına ne olduğuna dair fikir alabilir miyim?

Ek olarak bir de şunu rica edeceğim, bana 1000 TL kadar bir bütçe ile ekran kartı tavsiye eder misiniz?
Diğer sistem özellikleri;
  • Thermaltake 600 W PSU
  • Intel Core i5 2400 3.1 GHz
  • 8 GB Kingston HyperX RAM x2

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 470 olabilir. 800 TL civarında başlangıç fiyatları var. Bütçeyi biraz daha arttırabilirsen tabiki 1060.

Bu arada ekran kartının problemini çözdüm. Soğutucuyu söküp, saç kurutma makinası ile ısıttım bir nevi fırınladım lehimlerde çatlak var sanırım.Şu anda battfield 1 betayı 35-70
fps arası oynuyorum bir problem gözükmüyor.Fakat ben yinede riske bırakmak istemiyorum, dar boğaz yemeden güzel ekran kartı tavsiyeleriniz bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…