1000 TL İşlemci, RAM, Anakart Önerisi

yusuf199758

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İlk önce işlemci, anakart, RAM almak istiyorum. Diğer bileşenler mevcut AMD işlemci düşünüyorum. Oyun bilgisayarı olucak çünkü 1000 TL bir bütcem var 8 çekirdekli. Bir işlemci istiyorum ve DDR3 2400 MHz RAM takabiliceğim anakart istiyorum. 8GB RAM takıcağım. Şimdilik ilerleyen zamanlarda 8 daha takmayı düşünüyorum tabikide RAM'ler 2400 MHz olması tercigim bunları istiyorum ama bütçem yetmeyebilirse daha iyi bir seçim sunabilirsiniz 1000TL bütçem var. Bilgisayarın diğer bileşenleri.

Ekran karto: RADEON R9 270X 4GB 256BİT

HDD:Western: Digital 1TB 7200rpm 64mb

PSU: Thermaltake 500w 80plus

İşlemci Soğutucusu: Thermaltake Soğutucusu

Şu an tek istediğim işlemci, RAM anakart sizden istedigim bu parçalardan önermeniz AMD sistemi ilk defa kullanıcam. Onun için AMD işlemciden anlamadıgım için size sormam gerekti. Yeni nesil bir işlemci olmasını istiyorum 2 sene kullanmayı düşünüyorum daha sonra yenilemek tercihim belki iyi olurda dahada uzun kullanmayı düşünüyorum. İyi günler tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar adam AMD sistem istemiş Intel değil. AMD almanızı tavsiye etmemekle X parçaları tavsiye ederim demeniz gerekir.

Eylül-Ekim gibi AMD, FX Zen işlemcilerini çıkartıyor. Bana kalırsa onu bekleyin yada i5 4460 yada 6400 alıp anakarttan kısacaksınız

Kusura bakmayın cezam vardı bakamadım aslında oyun bilgisayarı istiyorum yani yüksek performans almak istiyorum hangisi mantıklı olur bilmiyorum amd ler 8çekirdekli oluyorya i5 4çekirdekli

kararsızım amd yeni işlemci cıkıyormuş öyle duydum heralde yeni soketle gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…