1000 tl İşlemci ve Ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan Alpp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 894

Alpp

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın bi zamanda sistem toplamayı düşünüyorum. 1000 tl'ye işlemci ve ekran kartı ikilisi önerebilirmisiniz? (amacım oyun oynamak.)

Son düzenleme:
  • AMD tarafından Fx modellerinden 6300 den yukarı çıkamanızı öneririm bu modelden sonrası israf olarak görülüyor.
  • i5 4460 çok daha performanslı bir işlemcidir gerek çekirdek başına düşen performans gerekse güç tüketimi konusunda üstünlük sağlıyor yinede Güç kaynağınızı öğrenmeden öneri yapmamakta fayda var.

• AMD tarafından Fx modellerinden 6300 den yukarı çıkamanızı öneririm bu modelden sonrası israf olarak görülüyor.
  • i5 4460 çok daha performanslı bir işlemcidir gerek çekirdek başına düşen performans gerekse güç tüketimi konusunda üstünlük sağlıyor yinede Güç kaynağınızı öğrenmeden öneri yapmamakta fayda var.
Bence 4460 daha kötü önerdiğim işlemciden Core i5 4460 vs i5 4570 - YouTube bi bakın çok az bi fark olsada 4570 daha iyi

Evet düzelltim özür dilerim bunun için siz i5 dedikten sonra vatan computere baktım ve i5 4460 tan daha iyi bir işlemci buldum fx8xxx serisini araştırdım bu arada ben iyisini söylüyorum i5 4570 alırsa gta 5 high te açar kasmadan birde önerdiğim ekran kartıyla tabiki

Daha psu almadım parçalara karar verdikten sonra psu seçiceğim.

İşlemci olarak i3 4360 ekran kartı olarak gtx 760 almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı